Date companie
 
 
 
 

Tinerii clujeni au făcut un picnic într-un mall, în semn de protest față de distrugerea unui parc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, tineri, mall, parc, picnic
 

Zeci de tineri au organizat un adevărat picnic in zona unui centru comercial din Cluj! Protestatarii, care nu sunt de acord cu lucrările care se fac în Parcul Feroviarilor, si-au adus pături, sandwich-uri, cărți, apă și sucuri. Tinerii au acuzat abuzurile la care este ''supus'' spațiul verde din oraș. Mai exact, taierea copacilor din parcul clujean, care s-a si închis, pentru construirea unei baze sportive in zonă.

AMBIANȚĂ (fragment din cantec la chitara)

VOX "Vreau să protestez pentru ceea ce ni se întâmplã. Adicã ni se iau parcurile pentru cã niște oameni au niște interese materiale. Și împotriva chestiei acesteia eu am ieșit sã protestez."

VOX "Noi credem în ceva și ne-am dori sã fim în parc bineînțeles."

VOX "Vã invit pe pãturicã la noi. Avem nevoie de arbori, și copaci, și aer curat, nu de mall-uri și terenuri sportive în plus fațã de cele existente."

ADRIAN DOHOTARU, membru organizatie nonguvernamentala "Am venit într-un spațiu privat, deținut de un proprietar, tocmai pentru arãta cã nu avem prea multe spații publice în acest oraș, pe care sã le putem folosi gratuit și care sã fie cu acces nelimitat."

Tinerii sunt hotărâți să tragă si in continuare semnale de alarmă în privința defrișărilor din parc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2