Date companie
 
 
 
 

Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : statiune, Stana de Vale
 

Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

GEORGIA CRĂCIUN, reporter

"Vremea superbă i-a scos din casă pe români și în acest sfârșit de săptămână. Fie că s-au plimbat, s-au dat cu bicicleta sau au încercat senzațiile tari. Au dat o tură cu tiroliana, cu toții s-au bucurat de razele soarelui, pentru o gură de aer proaspăt și puternic ozonificat."

La Stâna de Vale, turiștii beneficiază de condiții de cazare la standarde foarte ridicate, iar confortul și siguranța acestora sunt prioritățile hotelierilor.

ANDREI COSTAȘ, receptioner hotel
"Hotelul nostru dispune de camere duble. Prețurile încep de la 250 de lei până la 410 lei în fucție de preferințe. Locurile de cazare respectă toate normele de protecție, mai ales în această perioadă, sunt dezinfectate, curățate, în mod frecvent. Avem turiști din mai multe zone ale țării care aleg să își petreacă atât timpul liber cât și concediul la Stâna de Vale."

Renumita stațiune bihoreană le pune la dispoziție turiștilor numeroase trasee turistice.

SORIN LAZA, salvamontist

"Când ajung la Stâna de Vale, turiștii pot să abordeze o serie de trasee turistice, de dificultăți diferite, trasee mai ușoare. O serie de cascade - Valea Iadului, să urce în creastă spre vârf. Indiferent de ce traseu ar aborda noi le recomandăm să se informeze corespunzător, să nu pornească la drum fără un echipament adecvat zonei montane."

Și cei dornici de aventură și adrenalină au opțiuni de petrecere a timpului liber. Tubing-ul, tiroliana, bungee jumping-ul, cățăratul în copaci sau bobul alpin sunt printre principalele atracții oferite de Parcul de Aventură Happy Land. Amenajat la o altitudine de 1.100 de metri, în magica stațiune montană din Masivul Vlădeasa, complexul aduce zâmbetul pe buze atât celor mari cât și celor mici.

"Am venit la Stâna de Vale fiindcă pe mine mă cheamă și Maria și părinții mei au vrut să îmi facă o surpriză și să mă aducă la aer curat. Și cum ți se pare? Îmi place foarte mult priveliștea, verdeața îmi place foarte mult. Eu sunt mai mult cu muntele.

Turiștii sunt așteptați să sosească în continuare în număr cât mai mare la Stâna de Vale, iar administratorii stațiunii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Siguranță, sport, distracție și relaxare, în stațiunea Stâna de Vale ( 7 Februarie 2021 )

  Dacă în alte stațiuni accidentele pe pârtie se țin lanț, la Stâna de Vale, în județul Bihor, nu a fost înregistrat niciun incident. Stratul gros de zăpadă, temperaturile potrivite pentru această perioadă a anului...

 • Stâna de Vale, destinația iubitorilor sporturilor de iarnă ( 19 Ianuarie 2021 )

  Strat gros de zăpadă, atmosferă de basm, aventuri de povestit la-ntoarcerea acasă și relaxare după pofta inimii! De toate acestea au parte turiștii care aleg să-și petreacă vacanța sau weekend-ul în stațiunea...

 • Vacanță de poveste, pe pârtie la Stâna de Vale ( 17 Ianuarie 2021 )

  Zăpadă, aventură și multă distracție, la Stâna de Vale, în județul Bihor! Turiști de pretutindeni au luat cu asalt, weekend-ul acesta, frumoasa stațiune din Munții Apuseni. Vremea bună ține și ea cu cei prezenți la munte, în aceste zile, iar zăpada este numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de săniuș, schi sau tubing sunt doar câteva dintre principalele atracții ale Parcului de Aventură Happy Land.

 • Drumul de acces spre Stâna de Vale, curățat de zăpadă ( 8 Ianuarie 2021 )

  Ninsorile au acoperit stațiunea Stâna de Vale cu o hlamidă albă, iar peisajul pare desprins din basmele lui Andersen. Stratul de zăpadă măsoară aproape jumătate de metru, spre bucuria turiștilor care aleg...

 • Municipiul Beiuș a devenit stațiune turistică de interes local ( 8 Decembrie 2020 )

  Bihorul s-a îmbogățit cu o nouă stațiune. Pe lângă Stâna de Vale, supranumită și Perla Apusenilor, stațiune renumită în țară și străinătate pentru cea mai lungă perioadă de menținere a stratului de zăpadă, aerul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2