Date companie
 
 
 
 

Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : statiune, Stana de Vale
 

Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

GEORGIA CRĂCIUN, reporter

"Vremea superbă i-a scos din casă pe români și în acest sfârșit de săptămână. Fie că s-au plimbat, s-au dat cu bicicleta sau au încercat senzațiile tari. Au dat o tură cu tiroliana, cu toții s-au bucurat de razele soarelui, pentru o gură de aer proaspăt și puternic ozonificat."

La Stâna de Vale, turiștii beneficiază de condiții de cazare la standarde foarte ridicate, iar confortul și siguranța acestora sunt prioritățile hotelierilor.

ANDREI COSTAȘ, receptioner hotel
"Hotelul nostru dispune de camere duble. Prețurile încep de la 250 de lei până la 410 lei în fucție de preferințe. Locurile de cazare respectă toate normele de protecție, mai ales în această perioadă, sunt dezinfectate, curățate, în mod frecvent. Avem turiști din mai multe zone ale țării care aleg să își petreacă atât timpul liber cât și concediul la Stâna de Vale."

Renumita stațiune bihoreană le pune la dispoziție turiștilor numeroase trasee turistice.

SORIN LAZA, salvamontist

"Când ajung la Stâna de Vale, turiștii pot să abordeze o serie de trasee turistice, de dificultăți diferite, trasee mai ușoare. O serie de cascade - Valea Iadului, să urce în creastă spre vârf. Indiferent de ce traseu ar aborda noi le recomandăm să se informeze corespunzător, să nu pornească la drum fără un echipament adecvat zonei montane."

Și cei dornici de aventură și adrenalină au opțiuni de petrecere a timpului liber. Tubing-ul, tiroliana, bungee jumping-ul, cățăratul în copaci sau bobul alpin sunt printre principalele atracții oferite de Parcul de Aventură Happy Land. Amenajat la o altitudine de 1.100 de metri, în magica stațiune montană din Masivul Vlădeasa, complexul aduce zâmbetul pe buze atât celor mari cât și celor mici.

"Am venit la Stâna de Vale fiindcă pe mine mă cheamă și Maria și părinții mei au vrut să îmi facă o surpriză și să mă aducă la aer curat. Și cum ți se pare? Îmi place foarte mult priveliștea, verdeața îmi place foarte mult. Eu sunt mai mult cu muntele.

Turiștii sunt așteptați să sosească în continuare în număr cât mai mare la Stâna de Vale, iar administratorii stațiunii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale ( 31 August 2020 )

  Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Parcul de aventură din stațiune, Happy Land, este creat după un concept unic...

 • Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând ( 19 Iulie 2020 )

  Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii.

 • Tiroliană, tubing și bungee jumping, la Stâna de Vale ( 18 Iulie 2020 )

  Vacanță de nota zece la Stâna de Vale! Frumoasa stațiune din județul Bihor vă așteaptă cu distracții pentru toate vârstele. Este locul ideal pentru turiștii români și străini, care vor să scape de canicula și aglomerația din orașe și să se bucure de relaxare în mijlocul naturii. Parcul de aventura Happy Land Adventure propune 6 trasee de aventură în copaci, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2