Date companie
 
 
 
 

Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : statiune, Stana de Vale
 

Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

GEORGIA CRĂCIUN, reporter

"Vremea superbă i-a scos din casă pe români și în acest sfârșit de săptămână. Fie că s-au plimbat, s-au dat cu bicicleta sau au încercat senzațiile tari. Au dat o tură cu tiroliana, cu toții s-au bucurat de razele soarelui, pentru o gură de aer proaspăt și puternic ozonificat."

La Stâna de Vale, turiștii beneficiază de condiții de cazare la standarde foarte ridicate, iar confortul și siguranța acestora sunt prioritățile hotelierilor.

ANDREI COSTAȘ, receptioner hotel
"Hotelul nostru dispune de camere duble. Prețurile încep de la 250 de lei până la 410 lei în fucție de preferințe. Locurile de cazare respectă toate normele de protecție, mai ales în această perioadă, sunt dezinfectate, curățate, în mod frecvent. Avem turiști din mai multe zone ale țării care aleg să își petreacă atât timpul liber cât și concediul la Stâna de Vale."

Renumita stațiune bihoreană le pune la dispoziție turiștilor numeroase trasee turistice.

SORIN LAZA, salvamontist

"Când ajung la Stâna de Vale, turiștii pot să abordeze o serie de trasee turistice, de dificultăți diferite, trasee mai ușoare. O serie de cascade - Valea Iadului, să urce în creastă spre vârf. Indiferent de ce traseu ar aborda noi le recomandăm să se informeze corespunzător, să nu pornească la drum fără un echipament adecvat zonei montane."

Și cei dornici de aventură și adrenalină au opțiuni de petrecere a timpului liber. Tubing-ul, tiroliana, bungee jumping-ul, cățăratul în copaci sau bobul alpin sunt printre principalele atracții oferite de Parcul de Aventură Happy Land. Amenajat la o altitudine de 1.100 de metri, în magica stațiune montană din Masivul Vlădeasa, complexul aduce zâmbetul pe buze atât celor mari cât și celor mici.

"Am venit la Stâna de Vale fiindcă pe mine mă cheamă și Maria și părinții mei au vrut să îmi facă o surpriză și să mă aducă la aer curat. Și cum ți se pare? Îmi place foarte mult priveliștea, verdeața îmi place foarte mult. Eu sunt mai mult cu muntele.

Turiștii sunt așteptați să sosească în continuare în număr cât mai mare la Stâna de Vale, iar administratorii stațiunii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Invitație în regatul zăpezii ( 31 Decembrie 2021 )

  Aventură, distracție, aer curat, bunătăți tradiționale și multă voie bună, în regatul zăpezii, la Stâna de Vale! Turiștii care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în cunoscuta stațiune din județul Bihor...

 • Voie bună, la Stâna de Vale ( 27 Decembrie 2021 )

  O zi de neuitat la Stâna de Vale, în județul Bihor, unde a fost inaugurată pârtia Bradul cu telescaun, perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Turiștii s-au bucurat de vremea bună pentru schiat...

 • Distracție și răcoare, la Stâna de Vale ( 8 August 2021 )

  În plină caniculă, chemarea munților este irezistibilă. Happy Land Adventure Park din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, este locul în care turiștii găsesc o adevărată oază de răcoare și aer curat, dar...

 • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

  Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 • Zăpadă, aer curat și servicii ireproșabile, la Stâna de Vale ( 21 Martie 2021 )

  Iarna prelungită este pe sufletul turiștilor mari și mici, care aleg stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ca destinație de vacanță ori pentru a petrece weekend-ul. Supranumită Perla Apusenilor, stațiunea este...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2