Date companie
 
 
 
 

Traficul în zona clădirii de birouri a fost îngreunat aproximativ o oră

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, birouri
 

Panică într-un cartier din Bucuresti, după ce o explozie puternică a zguduit un bloc de birouri, aflat în apropierea unui centru comercial. Deflagrația s-a produs la scurt timp după miezul nopții, iar zgomotul a fost auzit până la câțiva kilometri distanță.

 "Lucrați aici? Da. A fost grav. Prima dată s-a auzit o mare bubuitură, zici că a explodat o mașină.  Tot ce am simțit a fost un pic de panică și apoi ne-am dus pe scările de incendiu. Toate ușile sunt scoase din țâțâni, ieșite din rama lor."

Explozia s-a produs în camera centralei termice, situată pe terasa blocului de 10 etaje. Angajații care lucrau în tura de noapte au simțit miros de gaze si au reușit să iasă la timp din imobil.

"Eram în timpul programului, ca de obicei, și a fost o bubuitură foarte puternică. Au tremurat geamurile. În o parte a clădirii s-a simțit miros de gaze, noi n-am simțit nimic în cealaltă parte. Am evacuat cum ar fi trebuit, n-au fost probleme."

"La etajele superioare încă nu este terminat nimic, încă se lucrează și nu era mai nimeni acolo, dar s-a simțit destul de puternic la cele inferioare."

Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele sunt însemnate. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă, iar în zonă a fost oprită furnizarea de gaze, ca măsură de precauție.

"Explozia a avut loc la centrala termică. Nu au fost victime și explozia nu a fost urmata de incendiu. Pagube materiale s-au inregistrat pana la etajul 4.

Suflul deflagrației a distrus uși, geamuri și elemente de construcție, iar bucăți din acoperiș au căzut pe șosea. Primele date ale anchetei arată că, cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Bătrân decedat în urma exploziei unei butelii, în Topraisar ( 6 Mai 2019 )

  Explozie urmată de incendiu, într-o gospodărie din Topraisar, județul Constanța! Un bărbat de 85 de ani a murit, luni dimineață, în urma exploziei unei butelii aflate într-o anexa de lângă locuință. Bătrânul a fost găsit carbonizat...

 • Explozie în apartament ( 3 Aprilie 2019 )

  Panică într-un bloc din Cluj-Napoca! O epxlozie puternică s-a produs într-un apartament situat la parter. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Deflagrația a fost urmată de focare mici de incendiu, mai multe piese de mobilier fiind cuprinse de flăcări.

 • Șapte oameni răniți, într-o explozie produsă într-o stație de butelii din Ștei ( 5 Februarie 2019 )

  Explozie urmată de incendiu, la o stație de butelii din Ștei, județul Bihor! Șapte bărbați au fost răniți, dintre care patru sunt în stare gravă. În momentul producerii incidentului, luni seară, în incinta stației se aflau 10 muncitori.

 • Explozie într-un apartament din Vulcan, soldată cu decesul proprietarului ( 10 Decembrie 2018 )

  Explozie într-un bloc din Vulcan, județul Hunedoara, în urma unei acumulări de gaze! La locul deflagrației s-au deplasat 5 echipaje specializate în prim ajutor și stingere cu 5 autospeciale ale Detașamentului Petroșani.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2