Date companie
 
 
 
 

Traficul rutier, supravegheat de camere video și radare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : video, amenzi, politisti, rutiera, autostrazi, camere, supraveghere, national, drumul, rusalii, minivacanta, radare
 

13 camere video, dintre care unele sunt folosite si pe post de radar, supravegheaza nonstop traficul dintre Bucuresti si Brasov, pe Drumul National 1. Potrivit agentilor de la Rutiera, camera video montata in zona Puchenii Mari a inregistrat cele mai multe depãsiri ale vitezei legale. Politistii spun cã radarele fixe de pe DN1 înregistreazã zilnic aproximativ 50 de vitezomani. Toate radarele fixe de pe DN1 sunt monitorizate la centrul din Bãrcãnesti. În fiecare zi, mii de masini tranziteazã acest drum, despre care autoritãtile spun cã este unul dintre cele mai circulate. Soferii surprinsi de aparatele radar ca circula cu viteze mari sunt, fie opriti si amendati pe loc, fie primesc amenda acasã.

ADRIAN IACOB, inspector politie, Serviciul Rutier Prahova "La nivelul echipamentelor de monitorizare si de control al traficului rutier fix sunt înregistrate în jur de 45-50 pe zi de autovehicule ale cãror conducãtori auto încalcã regimul legal de vitezã."

Nu numai DN1 este, insa, sub stricta supraveghere zilelel acestea. Pentru minivacanta de Rusalii, circa 430 de radare și peste 2.000 de polițiști au împânzit autostrazile si drumurile naționale. Rezultatul s-a vazut in buzunarul celor care au incalcat legislatia rutiera.

AMBIANȚĂ "– Cât ați primit amendă? - 210 lei. Dar să vedeți cum e șoseaua! Serpuită! Trebuie să ocolesc mașinile."

În doar câteva ore, zeci de soferi vitezomani au fost surprinși de radarele montate "în cascadă" și s-au ales cu amenzi. Oamenii legii spun că sunt pregatiti sa monitorizeze tot ce inseamna trafic rutier, pentru intoarcerea de la munte ori de la mare, din minivacanta de Rusalii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2