Date companie
 
 
 
 

Traian Bãsescu a participat la reuniunea de 35 de ani de la absolvirea facultãtii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, 35 de ani de la absolvire, Academia Navala
 

Presedintele Traian Bãsescu si-a revazut colegii de facultate dupã 35 de ani. Întâlnirea a avut loc loc la Academia Navalã din Constanta, departe de ochii publicului. Singurii martori ai evenimentului, în afarã de absolventii promotiei 1976: ofiterii de pazã ai presedintelui.

AMBIANTÃ (imnul natioanl si salutul)

Seful statului a vorbit despre educatia pe care o primesc persoanele care intra în academie.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele României: "Aici este o scoalã care construieste bãrbati chiar si din studentii care sunt femei, construieste oameni educati în mentalitatea învingãtorului, el stie cã trebuie sã ajungã la portul de destinatie, este un anumit tip de educatie. (...) Ceea ce îti inspira academia este ceea ce consolidezi atunci când nu mai esti pe mare si ajungi politician. (...) -O sã fiti la baza mâine? -Deocamdatã voi fi la baza Neptun în seara asta."

Traian Băsescu a mai spus ca întâlnirea cu foștii dascăli și colegi a fost extrem de emoționantă.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 • Traian Băsescu anunță că din toamnă se va înscrie în PMP ( 17 August 2015 )

  Fostul șef al statului se întoarce în politică! Anunțul a fost făcut în Alba, unde Traian Băsescu a participat la "Sărbatoarea Mocanilor". El a fost primit cu pâine și sare, însă zeci de localnici l-au și huiduit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2