Date companie
 
 
 
 

Trasee de cățărat, tiroliană, tubing și trambulină, pentru turiști, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, Stana de Vale
 

Aer curat și distracție din plin, la Stâna de Vale! Parcul de aventură Happy Land din stațiunea bihoreană le stă la dispoziție celor care vor să fugă de căldura din orașe și să se relaxeze în natură. Cei care vor să exploreze peisajele din Munții Vlădeasa, pot alege să facă plimbări cu bicicleta sau să parcurgă trasee montane.

MARIUS GOINA, organizator parc de aventură
"Avem opt trasee de cățărat în copaci, avem trasee mov, trei trasee galbene pentru copii. După aia mai avem un traseu albastru și unul verde pentru avansați și avem tiroliana mare, care are o lungime de 230 de metri."

Amenajat la o altitudine de 1.100 de metri, parcul de aventură Happy Land oferă variante de petrecere a timpului liber și celor dornici de adrenalină și aventură. Amatorii de senzații tari pot opta pentru opt trasee de aventură, o trambulină cu pernă de aer sau tubing pe iarbă.

AMBIANȚĂ

Happy Land nu este, însă, doar o destinație de weekend. Parcul de aventură organizează tabere de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din toată țara, în cadrul cărora micuții au parte de experiențe de neuitat. Pachetele pregătite pentru copii includ drumeții în aer liber, jocuri de cooperare, petreceri, seri petrecute în jurul focului de tabară, vizite la peșterile din zonă și multe alte activități distractive și educative. Primul grup de elevi a inaugurat parcul de aventură și s-a bucurat din plin de toate atracțiile acestuia.

BIANCA, elevă, "E foarte fain. Am fost prima fată care a încercat."

La fel de încântați au fost și învățătorii copiilor, care s-au distrat cot la cot cu aceștia.

ALINA SIMIONESCU, învățător
"Este extraordinar, o inițiativă foarte bună.Sunt foarte, foarte plăcut impresionată să văd că s-au făcut și lucruri frumoase și îmi doresc tare mult ca prin acest intermediu să putem să promovăm frumusețile țării."

DORINA DIMA, învățător
"Suntem de la școala 19 din Timișoara și este foarte frumos. Copiii se simt foarte bine, se distrează, foarte multă aventură, distracție, țipete, tot ce trebuie pentru copii."

Micuții sunt așteptați, în continuare, să sosească în tabăra de la Stâna de Vale, pentru a avea parte de experiențe de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Copilul luat de viitură chiar de sub ochii părinților, găsit mort ( 14 Iunie 2020 )

  Copilul de 4 ani din județul Bihor, care a fost luat, vineri, de o viitură, a fost găsit mort. Copilașul se afla în mașină, împreună cu părinții și fratele său, în drum spre casă. Automobilul trebuia să treacă prin pârâul Valea Neagră...

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2