Date companie
 
 
 
 

Trasee de cățărat, tiroliană, tubing și trambulină, pentru turiști, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, Stana de Vale
 

Aer curat și distracție din plin, la Stâna de Vale! Parcul de aventură Happy Land din stațiunea bihoreană le stă la dispoziție celor care vor să fugă de căldura din orașe și să se relaxeze în natură. Cei care vor să exploreze peisajele din Munții Vlădeasa, pot alege să facă plimbări cu bicicleta sau să parcurgă trasee montane.

MARIUS GOINA, organizator parc de aventură
"Avem opt trasee de cățărat în copaci, avem trasee mov, trei trasee galbene pentru copii. După aia mai avem un traseu albastru și unul verde pentru avansați și avem tiroliana mare, care are o lungime de 230 de metri."

Amenajat la o altitudine de 1.100 de metri, parcul de aventură Happy Land oferă variante de petrecere a timpului liber și celor dornici de adrenalină și aventură. Amatorii de senzații tari pot opta pentru opt trasee de aventură, o trambulină cu pernă de aer sau tubing pe iarbă.

AMBIANȚĂ

Happy Land nu este, însă, doar o destinație de weekend. Parcul de aventură organizează tabere de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, din toată țara, în cadrul cărora micuții au parte de experiențe de neuitat. Pachetele pregătite pentru copii includ drumeții în aer liber, jocuri de cooperare, petreceri, seri petrecute în jurul focului de tabară, vizite la peșterile din zonă și multe alte activități distractive și educative. Primul grup de elevi a inaugurat parcul de aventură și s-a bucurat din plin de toate atracțiile acestuia.

BIANCA, elevă, "E foarte fain. Am fost prima fată care a încercat."

La fel de încântați au fost și învățătorii copiilor, care s-au distrat cot la cot cu aceștia.

ALINA SIMIONESCU, învățător
"Este extraordinar, o inițiativă foarte bună.Sunt foarte, foarte plăcut impresionată să văd că s-au făcut și lucruri frumoase și îmi doresc tare mult ca prin acest intermediu să putem să promovăm frumusețile țării."

DORINA DIMA, învățător
"Suntem de la școala 19 din Timișoara și este foarte frumos. Copiii se simt foarte bine, se distrează, foarte multă aventură, distracție, țipete, tot ce trebuie pentru copii."

Micuții sunt așteptați, în continuare, să sosească în tabăra de la Stâna de Vale, pentru a avea parte de experiențe de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Festivalul Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, la Valea Cerului ( 21 Iulie 2019 )

  Joc și voie bună, în Apuseni! Sute de oameni au participat, în acest weekend, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, în localitatea Valea Cerului din județul Bihor. An de an, evenimentul...

 • Tratamente, dar și distracție, în stațiunea Băile Felix ( 14 Iulie 2019 )

  Petrecere cu spumă colorată, la Băile Felix! Miile de turiști care au optat pentru baia în apele termale din stațiune, au avut parte de un adevărat răsfăț. Mulți s-au grăbit spre piscine încă de la răsăritul soarelui, atrași de programul...

 • Distracție din plin, la Stâna de Vale ( 7 Iulie 2019 )

  Cei care vor să-și petreacă vacanțele departe de canicula și aglomerația din orașe, sunt așteptați în frumoasa stațiune bihoreană din inima Munților Apuseni. Aceasta le pune la dispoziție, turiștilor, numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Cei care vor să se bucure și să exploreze peisajul care îți taie răsuflarea, au la dispoziție biciclete de închiriat sau trasee montane organizate.

 • Stâna de Vale: tiroliană, tubing, trambulină și bob alpin, pentru turiști ( 6 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Amplasat în frumoasa stațiune bihoreană, la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea, parcul de aventură Happy Land le stă la dispoziție celor care vor să scape de canicula din orașe și să se relaxeze în aer liber. Un obiectiv turistic pe care turiștii nu trebuie să-l rateze este Izvorul Minunilor. Amplasat într-un peisaj de vis, înconjurat de brazi înalți, izvorul ascunde o legendă impresionantă.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2