Date companie
 
 
 
 

Tratamente, dar și distracție, în stațiunea Băile Felix

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, bihor, baile, felix, tratamente, statiune, colorata, spuma
 

Petrecere cu spumă colorată, la Băile Felix! Miile de turiști care au optat pentru baia în apele termale din stațiune, au avut parte de un adevărat răsfăț. Mulți s-au grăbit spre piscine încă de la răsăritul soarelui, atrași de programul de divertisment pus la punct de administrația stațiunii. Spuma party multicoloră și ambianța cu muzica de discotecă au asigurat o atmosferă numai bună de distracție. Periodic, un operator ridica spuma căzută din abundență, cu ajutorul unui jet sub presiune, recreând atmosfera de poveste.

VOX ”E foarte bine, ne simțim bine, facem proceduri. De asta venim aici.”

VOX ”Ne place foarte mult aici, venim la tratament.”

VOX ”Am venit să ne simțim bine, să petrecem un scurt sejur la Băile Felix. Sunt mai aproape, sunt paradisul apelor termale și întotdeauna venim aici.”

VOX ”Ne place foarte mult aici, sunt amenajate foarte bine, am mulți prieteni aici.”

VOX ”Este o zonă foarte frumoasă, plăcută, cu un ambient deosebit, apele termale deosebite. Venim periodic, aproape an de an.”

Bazinele cu apă termală din Băile Felix sunt arhipline cu turiști din țară și străinătate. Stațiunea bihoreană a devenit din ce în ce mai atractivă, după ce au fost făcute investitii semnificative, cu fonduri europene. Potrivit datelor oficiale, este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privința numărului locurilor de cazare. Apele termaledin stațiune ajută la tratarea reumatismului, afecțiunilor neurologice și a celor ginecologice. Bazele medicale dispun de instalații pentru electroterapie, hidroterapie, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină și alte operațiuni specifice tratamentelor balneare. Stațiunea Băile Felix este preferată și pentru turismul de relaxare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2