Date companie
 
 
 
 

Tratamente, dar și distracție, în stațiunea Băile Felix

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, bihor, baile, felix, tratamente, statiune, colorata, spuma
 

Petrecere cu spumă colorată, la Băile Felix! Miile de turiști care au optat pentru baia în apele termale din stațiune, au avut parte de un adevărat răsfăț. Mulți s-au grăbit spre piscine încă de la răsăritul soarelui, atrași de programul de divertisment pus la punct de administrația stațiunii. Spuma party multicoloră și ambianța cu muzica de discotecă au asigurat o atmosferă numai bună de distracție. Periodic, un operator ridica spuma căzută din abundență, cu ajutorul unui jet sub presiune, recreând atmosfera de poveste.

VOX ”E foarte bine, ne simțim bine, facem proceduri. De asta venim aici.”

VOX ”Ne place foarte mult aici, venim la tratament.”

VOX ”Am venit să ne simțim bine, să petrecem un scurt sejur la Băile Felix. Sunt mai aproape, sunt paradisul apelor termale și întotdeauna venim aici.”

VOX ”Ne place foarte mult aici, sunt amenajate foarte bine, am mulți prieteni aici.”

VOX ”Este o zonă foarte frumoasă, plăcută, cu un ambient deosebit, apele termale deosebite. Venim periodic, aproape an de an.”

Bazinele cu apă termală din Băile Felix sunt arhipline cu turiști din țară și străinătate. Stațiunea bihoreană a devenit din ce în ce mai atractivă, după ce au fost făcute investitii semnificative, cu fonduri europene. Potrivit datelor oficiale, este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privința numărului locurilor de cazare. Apele termaledin stațiune ajută la tratarea reumatismului, afecțiunilor neurologice și a celor ginecologice. Bazele medicale dispun de instalații pentru electroterapie, hidroterapie, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină și alte operațiuni specifice tratamentelor balneare. Stațiunea Băile Felix este preferată și pentru turismul de relaxare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Festivalul Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, la Valea Cerului ( 21 Iulie 2019 )

  Joc și voie bună, în Apuseni! Sute de oameni au participat, în acest weekend, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, în localitatea Valea Cerului din județul Bihor. An de an, evenimentul...

 • Stațiunea Stâna de Vale, locul pentru o vacanță de basm ( 20 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare săptămână, renumita stațiune montană din județul Bihor.

 • Jocuri vânătorești și dueluri pe cinste, în Oradea ( 6 Iulie 2019 )

  Cavaleri, luptători, arcași, domnițe, meșteșugari și menestreli, în Oradea! Nu, nu este o întoarcere în timp, ci un festival care îi atrage deopotrivă pe turiști și localnici. Aceștia se bucură de zeci de demonstrații de lupte clasice medievale, turniruri sau concursuri călare. Peste 600 de luptători, arcași și domnițe au poposit în cetatea orădeană.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2