Date companie
 
 
 
 

Trei accidente, produse în condiții identice pe șoselele țării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, arges, tulcea, soferi, case, accidente
 

Trei șoferi din localități diferite au trăit, noaptea trecută, același coșmar, după ce bolizii pe care îi conduceau au ieșit de pe carosabil și s-au oprit în zidurile unor case. Unul dintre accidente s-a produs în localitatea Nicolae Bălcescu, din județul Tulcea, acolo unde o persoană a ajuns la spital, în timp ce o alta a fost rănită ușor.

CLAUDIU CIUBOTARU, Poliția Rutieră Tulcea "Conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului, ieșind de pe partea carosabilă, izbindu-se de un imobil."

Un alt eveniment rutier nefericit a avut loc la Craiova, acolo unde două vehicule s-au ciocnit frontal, iar unul dintre ele a fost proiectat într-un imobil. Șoferul care nu a acordat prioritate se va alege cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

VOX "Au intrat cu mașina în casă, în gard, și nu e prima oară!"

CRISTI GAE, B.P.R. Craiova "Neacordare de prioritate din partea unui conductător auto. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital."

Un accident similar a fost consemnat în localitatea Albeștii de Argeș, acolo unde un șofer, în vârstă de 34 de ani, a călcat pedala de accelerație peste limita legală, iar mașina pe care o conducea a ajuns în zidul unei case. Victima a fost scosă dintre fiarele contorsionate de pompierii de la Descarcerare și a ajuns la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

VOX "L-a furat, a făcut câteva mișcări pe asfalt și a intrat aici, în casă."

DĂNUȚ DINU, I.P.J. Argeș "Pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și adaptării vitezei la condițiile concrete ale carosabilului. Rănile lui sunt superificiale."

Timp de o oră, polițiștii au dirijat circulația pe o singură bandă, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de descarcerare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2