Date companie
 
 
 
 

Trei copii, salvați de bunica lor din incendiul care le-a mistuit casa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, arges, incendiu, mama, casa, copii, tatal, calinesti, bunica, vecini, salvati, pruncucidere, condamnata
 

Trei copii salvați din flăcări, de bunica lor! S-a întâmplat în Călinești, județul Argeș, unde o casă a luat foc din cauza coșului de fum. În locuință se aflau bunica și nepoții. Când a văzut focul cuprinzând casa, bătrâna nu s-a pierdut cu firea și a scos copiii în curte. Pompierii au ajuns cu greu la locul incendiului, din cauza drumului extrem de îngust. Până să ajungă aceștia, în ajutorul bătrânei au sărit vecinii.

VOX ”Zice că a vrut să facă focul și, pe la coș, pe acolo a răsuflat. - Și, acum, ce o să facă fără casă? - Nu știu asta!”

Familia ducea, oricum, o viață grea. Mama copiilor ispășește o condamnare pentru u pruncucidere, iar tatăl muncește cu ziua prin sat.

VOX ” Uitați-vă cum a rămas, din toată munca lui. Să țină și soție în pușcărie, ani de zile, și mama sa, cu copiii amărâți.”

VOX ”Vine iarna, unde se vor duce? - Îi luăm la noi, la vecini. Acum, trebuie să-l ajutăm, ăla cu un căprior, altul cu țiglă, cu ce putem. Trebuie să-l ajutăm, că soția e în pușcărie de atâția ani de zile!”

Singura avere a familiei din Călinești era căsuța modestă, care s-a făcut scrum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2