Date companie
 
 
 
 

Trei tineri au sărit cu parașuta în mijlocul mulțimii, în Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, piata, expozitie, avioane, sfatului, parasutism
 

Parașutism, în centrul Brașovului! Turiștii prezenți în Piața Sfatului, la Festivalul de Artă și Cultură Urbană, au putut vedea spectacolul oferit de trei parașutiști ai Aeroclubului Brașov, printre care și două tinere, care au aterizat direct în mulțime.

GABRIELA PĂLĂȘCĂU, parașutistă "- Toată lumea a fost uimită, când a văzut că sunteți fete. - Da, e un șoc, mai ales pentru bărbați. - De ce ar alege o femeie să facă asta? - Nu știu de ce aș alege să fac asta! Poate din plăcere pentru zbor! E o chestie interesantă, nu am aterizat niciodată în Piața Sfatului."

STELIANA POPA, parașutistă "Daca ne uităm în jur, o să vedem ca sunt o mulțime de obstacole. Acestea întrerup curentul de aer care vine dinspre munte și, atunci, noi cu parașuta trecem prin aer, ca într-o mașină de spălat, și, atunci, trebuie să mergi pe instinct."

GEORGE COTEȚ, parașutist "E o tehnică unde nu ai voie să greșești. Ai greșit, uitati-vă in jur, e cam rau, dar e ceva provocator."

Aterizările perfecte ale celor trei parașutiști au fost apreciate de sute de spectatori.

VOX "- Ați mai văzut așa ceva? - Bineînțeles! Le admir curajul, sunt tinere, toată stima și admirația pentru aceste fete tinere, că au curajul să facă acest sport."

VOX "E impresionant, pentru că a bătut și vantul și cu toată lumea de aici... Foarte buna evoluția!"

După spectacolul oferit de cei trei parașutiști, turiștii au putut admira în Piața Sfatului și o expoziție de avioane ușoare, construite la I.A.R. Brașov. Totodată, au aflat istoria aparatelor de zbor, chiar de la piloți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2