Date companie
 
 
 
 

Trei turiști, înzăpeziți pe drumul care leagă județele Gorj și Hunedoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, turisti, runcu, jandarmi montani, Inviere, inzapeziti
 

Peripeții în noaptea de Înviere, pentru o familie din Craiova! Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani, după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă, în localitatea Runcu, pe drumul dintre județele Gorj și Hunedoara.

ALIN CONSTANTIN IVAN, purtător de cuvânt Jandarmeria Gorj „Jandarmii montani au intervenit, deplasându-se cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit, turiștii mergând în localitatea Runcu la o pensiune, unde s-au cazat. Această intervenție a durat aproximativ 4 ore, în intervalul orar 20.30-00.00, iar turiștii fiind din Craiova au putut să participe și la slujba de Înviere.” 

Cazul nu a fost unul singular. În urmă cu o săptămână, jandarmii montani din Runcu au intervenit, în aceleași împrejurări, în cazul unei familii din București. Pentru a preveni astfel de situației, jandarmii montani le recomandă turiștilor să se informeze cu privire la situația drumurilor, înainte de a-și planifica ruta de călătorie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2