Date companie
 
 
 
 

Trenul cu colinde

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Colindatori Bihor
 

Moment inedit, în tren! Călătorii rutei Oradea-Cluj-Napoca au avut parte, miercuri-dimineață, de un concert extraordinar de colinde, susținut de Ansamblul "Codrenii Bihorului", din comuna Roșia chiar în tren.

(AMBIANȚĂ COLINDE) 

Pe lângă colindele străvechi, membrii ansamblului le-au dăruit călătorilor gogoși, mere și nuci.

VOX "Sunt foarte încântată că sunt colindată prima dată anul acesta. Colindele sunt extraordinare și este o atmosferă deosebită."

VOX "Mă simt onorat să fiu colindat, în călătoria mea de la Oradea, la Cluj. Le urez tuturor celor care colindă mulți ani și sănătate multă."

VOX "Colindătorii din Roșia ne-au făcut o surpriză foarte, foarte plăcută, înainte de sărbători. A fost ceva foarte, foarte frumos!"

DANA GHERLEA, coordonator, Ansamblul „Codrenii Bihorului” "Colindăm, de când a început postul, colindele tradiționale din Roșia. Ne adunăm cu toții la căminul cultural sau pe la case, pe unde apucăm, și repetăm colindele noastre tradiționale, și, acum, am decis să pornim să-i colindăm și pe alții, să-i binecuvântăm, să le vestim Nașterea Domnului."

Membrii Ansamblului "Codrenii Bihorului" i-au invitat pe spectatorii din tren să le asculte colindele și duminică, 18 decembrie, de la ora 11:00, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Festivalului de tradiții și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou, care va avea loc în comuna bihoreană Roșia.


Trenul cu colinde

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2