Date companie
 
 
 
 

Tribună prăbușită în timpul unui spectacol de circ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tribuna, circ
 

O reprezentanție de circ a fost la un pas să se transforme în tragedie, la Vaslui. 10 copii au fost răniți, după ce o tribună s-a prăbușit cu tot cu spectatori, chiar în timpul spectacolului. O fetiță de opt ani a fost transportată la spital. Ceilalți nouă copii au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

VOX martor : ”Am văzut (...) cum toți oamenii, împreună cu acea tribună, se lăsau pe o parte și s-au răsturnat (...) Copiii au început să țipe, toate persoanele erau pe jos practic, răsturnați unul peste altul, plângeau, erau speriati. ”

Aproximativ 200 de persoane veniseră să vadă spectacolul cu reptile și foci dresate, dar nu au mai apucat. În urma prăbușirii tribunei, cortul în care avea loc reprezentantia s-a transformat într-o scenă de groază: oamenii au căzut unii peste altii, iar mai mulți copii au intrat în stare de șoc .

VOX mama: ”- Ce a pățit copilul, doamnă? - S-a lovit la picior.”

Părinții susțin că nenorocirea putea fi evitată.

VOX mama: ”S-a simțit de la început că sunt cam șubrede băncile și, suportând o greutate prea mare pentru ele, au căzut, au picat toate lateral.”

AMBIANȚĂ, un tată se ceartă cu polițiștii : ”- Îi mai lăsați să funcționeze? - Dar nu noi le ridicăm neapărat. Așteptați, o să vină cineva să facă cercetări, or să vină criminaliști. Noi deocamdată am venit să vedem în mare despre ce este vorba.”

În urma incidentului, spectacolul a fost amânat, iar oamenii și-au primit banii înapoi. Atât Poliția cât și Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui au declanșat o anchetă. Dacă se va dovedi că nu a respectat normele legale, proprietarul circului privat riscă amenzi cuprinse între 20 și 100.000 de lei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Circul, așa cum îl știam, s-ar putea schimba total ( 21 Noiembrie 2018 )

  Imaginile în care lei, tigri, elefanți sau alte animale sălbatice execută diferite acrobații pentru a distra publicul au devenit istorie, după aproape șase decenii de spectacole de circ autohtone. Și asta deoarece folosirea animalelor...

 • Legea care interzice folosirea animalelor în circuri a fost adoptată ( 13 Iunie 2017 )

  Dresurile de lei, tigri, maimuțe sau elefanți vor deveni o amintire! Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege care interzice folosirea animalelor în circuri, cu excepția câinilor, cailor, delfinilor, a animalelor...

 • Incendiu devastator la Circul Globus ( 12 Ianuarie 2017 )

  Incendiu puternic la Circul Globus din Capitală! O anexă a circului de pe Șoseaua Petricani a fost curpinsă de flăcări și 11 animale, printre care și doi tigri, au ars de vii!

 • O biciclistă care a provocat un accident la Botoșani a facut circ cu poliția în mijlocul drumului ( 20 Octombrie 2016 )

  Scandal la Botoșani, după ce o biciclistă a fost lovită de o mașină! Tânăra în vârstă de 21 de ani se plimba seara cu bicicleta și a intrat într-o intersecție fără să acorde prioritate. 

 • Scandal cu poliție la spital ( 28 Septembrie 2016 )

  Circ la spitalul din Tulcea! Mai mulți romi au fost evacuați de agenții de pază, din cauza gălăgiei pe care au făcut-o pe holurile unității medicale. Ei veniseră la un adolescent de 15 ani care a încercat să se spânzure în arestul Poliției.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2