Date companie
 
 
 
 

Trupa Iris, în emisiunea ”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sezon, minculescu, iris, emisiune, opriti, timpul
 

Mai sunt doar cinci zile până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Astfel, duminică, pe 22 martie, începând cu ora 13, cortina primei ediții a celui de-al 12-lea sezon se va ridica pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet. Corina Chiriac și Adrian Enache, alături de invitații lor, au pregătit totul în cel mai mic detaliu. Artiști de muzică ușoara, rapsozi populari, ansambluri folclorice, trupe muzicale, profesioniști din diferite domenii vor aduce în casele dumneavoastră cântecele, muzica, glumele, zâmbetele și voia bună. Printre artiștii care evoluează în ediția de duminică se numără o trupă care a făcut istorie în rock-ul românesc: Iris! Când spui Cristi Minculescu, Valter Popa chitară solo și Doru Bobeică bass, ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc.

CRISTI MINCULESCU „- Cum vă simțiți ca invitați ai emisiunii Optiți timpul? - Ca acasă, mai ales că suntem alături de Corina și Adrian. Sunt factori reper afectivi emoționali de atâta mar de vreme și ne și leagă foarte multe amintiri.”

E suficient să auzi "Floare de Iris", "Strada ta", "Baby", "Somn bizar" și începi deja să fredonezi aceste melodii-imn, care nu se vor pierde în timp. Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră, este electrizant și astăzi. 40 de ani în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic devenit simbolul unor generații: IRIS! Pentru a marca patru decenii de activitatea muzicală, pe 28 aprilie 2020, Sala Palatului va găzdui un spectacol eveniment.

BORO „Sala Palatului, București, 40 de ani de rock&roll și mulți invitați. Sperăm să facem o seară magică, să facem o bucurie publicului care ne urmează de 40 de ani.”

VALTER „Ce melodii vor răsuna în Sala Palatului? Bineînțeles că nu vor lipsi hiturile Iris, dar și piese noi, actuale. Cum spuneau și colegii mei, vom avea foarte multe surprize, dar nu putem deconspira acum și sperăm să ducem acest spectacol și în țară.”

Până la concertul de la Sala Palatului, Cristi Minculescu și colegii săi vă oferă momente unice în spectacolul de televiziune „Opriți Timpul”, din 22 martie, de la ora 13:00, doar la Național TV.


Trupa Iris, în emisiunea ”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2