Date companie
 
 
 
 

Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, alde, Tudor Tim Ionescu, activism
 

Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. Aceștia i-au semnalat că un pui de cățel era închis într-un coș de rufe și plângea fără încetare. Cum Poliția a spus că nu poate intra pentru că e proprietatea privată, Tudor Tim Ionescu a hotărât să sară gardul pentru a salva cățelușul. “Îmi asum să nu asist pasiv la problemele noastre, iar un pui plin de purici și căpușe băgat într-un coș de rufe, fără apă, legat cu plastic e o problemă pentru mine și societatea românească”, a scris el pe Facebook. Poliția Animalelor București a întocmit apoi un proces verbal prin care persoana în cauză trebuie să ducă la veterinar cățelul și să-i asigure condițiile de bunăstare. Puiul se află în prezent în siguranță și a fost deparazitat de medicul veterinar.

De altfel pasiunea lui Tudor Tim Ionescu pentru animale este una din trăsăturile sale definitorii, încă din copilărie. Chiar dacă activitatea politică îi ocupă mult timp, plimbările în parc, alături de Zar, ciobănescul său malinois, nu lipsesc.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“Este partenerul meu, practic și în campanie, în viața de zi cu zi, întotdeauna, cel cu care petrec momente de relaxare după o zi lungă de activități, cu care mă antrenez, pentru că el este un câine care face și sport.”

De altfel, dresajul canin l-a ajutat pe Tudor Tim Ionescu să înțeleagă mai bine conceptul de lider.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“Unui cățel nu-i poți prezenta carnetul de sănătate și să îi spui, iată cățel, eu sunt stăpânul tău, așa scrie aici, trebuie să mă urmezi peste tot pe unde merg. De aceea concepul de lider l-am învățat și l-am dezvoltat prin dresajul canin, în sensul de a avea un respect, o înțelegere, un respect pe care să îl primesc dar să îl și ofer animalului.”

Tudor Tim Ionescu s-a remarcat în zona activismului pentru animale, de-a lungul anilor prin campanii masive de sterilizări gratuite pentru câini, pisici, dar și prin implicarea în înființarea Poliției Animalelor București, un serviciu foarte necesar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2