Date companie
 
 
 
 

Turiști revoltați la Predeal, din cauza condițiilor din stațiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, drumuri, primarie, santier, predeal, statiune, noroi
 

Turiști revoltați, în stațiunea Predeal! Cei care au mers la Predeal pentru minivacanța de 1 decembrie au avut parte de o surpriză neplăcută. Primăria a ales să repare drumurile chiar în această perioadă, drept pentru care întreaga stațiune e un șantier plin de noroaie.

AMBIANȚĂ "Uitați-vă cum arată! Stațiune de interes național! Venim și plătim aici milioane, muncim pentru banii aștia și uite cum ne primește. Românii o să fugă în Germania, în Austria... O să devenim emigranți, pentru că în țara noastră uite ce ne așteaptă! Noroaie până în gât."

Extrem de nemulțumiți, turiștii și-au cerut înapoi banii pe cazare. Sunt și cazuri în care oamenii și-au anulat rezervările făcute pentru Crăciun și Revelion.

VOX "Mi se pare execrabil, mi se pare lipsă de responsabilitate. Numai noi să ne facem datoria și să ne plătim impozitele, iar ei să le încaseze. Este un dispreț total la adresa cetățeanului care, după o perioadă de muncă, vine 2-3 zile de relaxare la noi în țară. Probabil că ei sunt plecați în alte zone în Dubai sau în alte zone, unde totul este în regulă, nu-i deranjează nimeni."

VOX "- Doamna cu trollerul pleacă acasă. Aceste 4 zile nu putem să le petrecem în această stațiune. Ne așteptam la cu totul altceva, începând cu drumul. - Câte ore ați făcut? - Aproximativ 7 ore. - Și ce-ați găsit aici? - Mizerie, foarte multă mizerie."

VOX "Am avut turiști care au făcut până la 8 ore pe drum, când au venit aici au găsit dezastru, un turism în șantier, noroaie, piatră, e dezastru. Dacă, ieri, Predealul avea sută la sută ocupat, azi nu știu dacă mai găsiți 25%."

AMBIANȚĂ "- Reușiți să treceti prin noroi? - Ușurel, ușurel ca pisica prin noroi. E mizerie! Nu-mi place!"

Zeci de mii de români, dar și străini își petrec minivacanța de 1 Decembrie în stațiunile montane, iar rezervările au fost făcute chiar și cu 2 - 3 luni înainte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Panică printre turiștii români care merg în Grecia, din cauza unei informații eronate transmise de M.A.E. ( 1 Iulie 2021 )

  Grecii mențin măsura testării la graniță, pentru toți turiștii care călătoresc pe cale terestră, indiferent dacă persoanele sunt, sau nu vaccinate. Atenție însă, procedura testării se va face, la fel ca până acum...

 • Trei turiști, înzăpeziți pe drumul care leagă județele Gorj și Hunedoara ( 2 Mai 2021 )

  Peripeții în noaptea de Înviere, pentru o familie din Craiova! Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani, după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă, în localitatea Runcu...

 • Stațiunea Stâna de Vale, loc de poveste ( 4 Aprilie 2021 )

  Stațiunea Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa, județul Bihor atrage ca un magnet turiștii de toate vârstele, din țară și din străinătate. Oamenii vin aici pentru relaxare, sporturi în aer liber sau drumeții, pentru a respira...

 • Zăpadă, aer curat și servicii ireproșabile, la Stâna de Vale ( 21 Martie 2021 )

  Iarna prelungită este pe sufletul turiștilor mari și mici, care aleg stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ca destinație de vacanță ori pentru a petrece weekend-ul. Supranumită Perla Apusenilor, stațiunea este...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2