Date companie
 
 
 
 

Turiști revoltați la Predeal, din cauza condițiilor din stațiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, drumuri, primarie, santier, predeal, statiune, noroi
 

Turiști revoltați, în stațiunea Predeal! Cei care au mers la Predeal pentru minivacanța de 1 decembrie au avut parte de o surpriză neplăcută. Primăria a ales să repare drumurile chiar în această perioadă, drept pentru care întreaga stațiune e un șantier plin de noroaie.

AMBIANȚĂ "Uitați-vă cum arată! Stațiune de interes național! Venim și plătim aici milioane, muncim pentru banii aștia și uite cum ne primește. Românii o să fugă în Germania, în Austria... O să devenim emigranți, pentru că în țara noastră uite ce ne așteaptă! Noroaie până în gât."

Extrem de nemulțumiți, turiștii și-au cerut înapoi banii pe cazare. Sunt și cazuri în care oamenii și-au anulat rezervările făcute pentru Crăciun și Revelion.

VOX "Mi se pare execrabil, mi se pare lipsă de responsabilitate. Numai noi să ne facem datoria și să ne plătim impozitele, iar ei să le încaseze. Este un dispreț total la adresa cetățeanului care, după o perioadă de muncă, vine 2-3 zile de relaxare la noi în țară. Probabil că ei sunt plecați în alte zone în Dubai sau în alte zone, unde totul este în regulă, nu-i deranjează nimeni."

VOX "- Doamna cu trollerul pleacă acasă. Aceste 4 zile nu putem să le petrecem în această stațiune. Ne așteptam la cu totul altceva, începând cu drumul. - Câte ore ați făcut? - Aproximativ 7 ore. - Și ce-ați găsit aici? - Mizerie, foarte multă mizerie."

VOX "Am avut turiști care au făcut până la 8 ore pe drum, când au venit aici au găsit dezastru, un turism în șantier, noroaie, piatră, e dezastru. Dacă, ieri, Predealul avea sută la sută ocupat, azi nu știu dacă mai găsiți 25%."

AMBIANȚĂ "- Reușiți să treceti prin noroi? - Ușurel, ușurel ca pisica prin noroi. E mizerie! Nu-mi place!"

Zeci de mii de români, dar și străini își petrec minivacanța de 1 Decembrie în stațiunile montane, iar rezervările au fost făcute chiar și cu 2 - 3 luni înainte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale ( 31 August 2020 )

  Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Parcul de aventură din stațiune, Happy Land, este creat după un concept unic...

 • Muncitorii străini de pe un șantier din București, pozitivi la coronavirus ( 23 August 2020 )

  Cel mai mare focar de coronavirus din București, identificat pe un șantier din Sectorul 4, unde lucrează muncitori străini! După ce au fost testați pozitiv, peste 100 de muncitori indieni, nepalezi, dar și de alte...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2