Date companie
 
 
 
 

Udrea vrea să plece în vacanță în străinătate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elena udrea, ICCJ
 

Elena Udrea s-a prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde au fost luate în discuție măsurile preventive din dosarul "Gala Bute, în care este judecată pentru fapte de corupție, alături de Rudel Obreja și alte persoane. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului le-a cerut judecătorilor să îi fie revocat controlul judiciar. 

Elena Udrea, fost ministru: "Vreți să cereți ridicarea măsurii de control judiciar? Cred că împotriva unui om prezumat nevinovat nu trebuie să existe nicio măsură preventivă. Dosarul gala Bute a început când eram ministru. Dacă îmi trecea prin cap să influențez, făceam de atunci. Cred că nu se impune deloc controlul judiciar împotriva mea. E vacanță parlamentară, unii au plecat din țară, eu am fost la Năvodari, dar asta e. Vă doriți un copil? În acest moment, nu, dar poate după ce ies din curtea ICCJ." 

Udrea a mai spus că un alt motiv pentru care a cerut ridicarea controlului judiciar este acela că se simte "vânată" de către paparazzi, presă și oameni. Pe holurile instanței, Elena Udrea s-a întâlnit cu fostul soț, Dorin Cocoș, dar și cu Alina Bica, trimiși în judecată în dosarul ANRP. Ea l-a îmbrățișat pe fostul soț și i-a urat "La mulți ani" , pentru că a fost de curând ziua lui. 
Elena Udrea a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu și de luare de mită. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliției Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgșor. În 7 mai, a fost plasată în arest la domiciliu. 
Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului este sub control judiciar din 16 iunie, când instanța supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu. 

 


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Logodnicul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie pe Facebook ( 8 Octombrie 2018 )

  Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o nouă fotografie cu fiica sa! Este a doua fotografie pe care o postează, după ce Udrea a fost reținută de Interpol.

 • Udrea, despre ordonanța lui Toader: Inutilă, dacă nu are prevederi curajoase și ferme ( 2 August 2018 )

  Elena Udrea, noi reacții din Costa Rica! Fostul ministru al Turismului a declarat că ordonanța de urgență pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale va fi ”inutilă dacă nu are prevederi curajoase, ferme și clare”.

 • Protocolul între S.R.I. și Justiție, desecretizat ( 18 Iunie 2018 )

  Protocolul între S.R.I., Parchetul General și I.C.C.J., desecretizat! Astăzi, s-a dat publicității pe site-ul S.R.I. conținutul documentului care prevede principiile și domeniile cooperării, obligațiile părților, obiectivele, dar și regulile...

 • Cerere de urmărire internațională și mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea ( 6 Iunie 2018 )

  Poliția Română a transmis Tribunalului București o cerere de urmărire internațională, precum și emiterea unui mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea. Condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, Udrea este departe de a ajunge după gratii. Fostul ministru al Dezvoltării se află în Costa Rica de la începutul acestui an, unde a cerut azil politic. Odată emis mandatul european, dacă Elena Udrea va fi găsită vreodată în vreo țară din Europa, ea va fi predată autorităților române. 

 • Decizie amânată, în cazul Udrea ( 23 Mai 2018 )

  Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au amânat decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale, a fost condamnată, în primă instanță, la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2