Date companie
 
 
 
 

Un adolescent de 15 ani s-a înecat în mare la Eforie Nord

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scafandri, cadavru, valuri
 

Marea a mai făcut o victimă. Un adolescent de 15 ani s-a înecat la Eforie Nord, după ce a ignorat avertismentul de furtună. Băiatul venise pe litoral cu familia și câțiva prieteni. Ei au vrut să facă o baie, deși marea era foarte agitată. Salvamarii i-au gonit de lângă mal, dar băieții au intrat în apă într-o zonă nesupravegheată.

ALBERT CONSTANTIN, salvamar: "Fiind marea agitata, a fost avertizat de nenumarate ori. S-a agatat de geamandura, când i-a dat drumul l-a tras curentul la fund, el nestiind sa înoate."

Părinții au aflat că baiatul lor a disparut în valuri abia când prietenii sai au ajuns la mal.

AMBIANȚĂ (mama se cearta cu salvamarii) "- Cine sunteti? Dati-va numele! - Un om ca toti oamenii! - Si de ce va pronuntati? Ai vazut copilul meu când s-a înecat? Sunt prietenii la copiii mei, cum sa nu ma iau dupa lume? Copilul meu s-a înecat în fata la salvamar!"

VOX prieten: "El s-a dus pâna la geamandura. Eu l-am luat, l-am pus pe geamandura, pe urma el s-a dus mai încolo. Am încercat sa-l ajut, dar nu am mai putut, pentru ca m-au tras si pe mine curentii încolo."

VOX mama copilului înecat: "El stie sa înoate, s-a prins de el. A venit un val, l-a desprins si l-a luat apa. Copilul asta a iesit afara si a fugit dupa salvamari. Unul n-a sarit dupa copilul meu!"

Scafandrii au căutat ore întregi trupul neînsuflețit. Până la urmă, corpul victimei a fost descoperit de câțiva turiști care se plimbau pe faleză.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2