Date companie
 
 
 
 

Un bãrbat din Neamț care a atacat polițiștii cu un topor a fost împușcat de oamenii legii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscat, politie
 

Un bărbat din comuna nemțeană Oniceni a fost împușcat de polițiști, după ce i-a amenințat cu toporul! Omul în vârstă de 32 de ani conducea o mașinã, deși nu avea carnet. El a iscat un scandal monstru, când a fost oprit în trafic. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, dar șoferul a devenit agresiv și i-a îmbrâncit pe agenți. În timp ce polițiștii încercau sã-l imobilizeze, bărbatul și fratele său, care îl însoțea, au fugit pe un câmp din apropiere, unde aveau caii la păscut. Bărbatul care se aflase la volan s-a urcat pe un cal, a luat un topor și s-a îndreptat spre polițiști. Pentru a opri scandalul, agenții au tras mai multe focuri de armã. Douã dintre ele l-au nimerit pe agresor.

VOX: "Am auzit focurile de armă. (...) Au mai trimis mascații după el și a stat pe câmp. (...) S-o dus la lucru, la treabă și pân' la urmă o venit și am auzit că l-a împușcat."

VOX polițist: "Întrucât autorul nu s-a oprit și amenință polițiștii, au mai tras încă două focuri. Un proiectil a lovit autorul. (...) Plagă superficială la umăr!"

Cei doi au fost prinși de polițiști la aproximativ 300 de metri de locul incidentului. Șoferul a fost rănit ușor și a ajuns la spital, iar fratele a fost dus la audieri.

AMBIANȚĂ (fratele celui împușcat): "-De ce ai fost adus la poliție? -Mi-au dat cu spray și m-au adus aici, (...) nu am fãcut nimic. -Ai vrut sã lovești polițistul? -Nu, nu. -Nici fratele? -Fratele, nu știu..."

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale. Șoferul va fi cercetat pentru conducere fără permis și ultraj contra bunelor moravuri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2