Date companie
 
 
 
 

Un băiat de 13 ani s-a sinucis după ce a fost prins că a furat un spray

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinucidere, copil
 

Caz șocant în județul Tulcea! Un băiat de 13 ani s-a sinucis de frică și rușine, după ce a furat un tub de deodorant. Copilul fusese invitat la aniversarea unei colege de școală. În timpul petrecerii, care s-a ținut într-un local din Carcaliu, băiatul a luat din baie un spray. A fost surprins de o angajată a localului, care l-a amenințat că anunță Poliția. Speriat, băiatul a fugit. Nimeni nu s-a gândit că avea să urmeze o tragedie. 

VOX: "Un copil foarte cuminte. Ce credeți că l-a împins să facă gestul ăsta? Frica. (...) de părinți. A furat spray-ul ăla de la bar că a fost ziua unei fete. (...) El s-a speriat băiatul, femeia nu i-a făcut nimic." 

A doua zi dimineața, copilul a fost găsit de un vecin, spânzurat în curtea unei case părăsite. 

AMBIANȚĂ: "Eu am trecut pe stradă, l-am văzut și a venit poliția și le-am arătat." 

Colegii băiatului spun că acesta avea note mari și era foarte bun la matematică. Ei nu pot înțelege de ce copilul s-a speriat atât de tare, dar susțin că uneori le povestea că părinții îl mai pedepsesc. 

VOX:"M-am întâlnit ieri cu el. Mă duceam la un grătar la niște prieteni. Am vorbit, l-am întrebat ce face, nu părea necăjit așa, sincer să fiu." 

VOX: "Îl pedepseau părinții? Nu știu, nu știu." 

Mama băiatului a aflat cumplita veste într-un spital din Brăila, unde era internată. Oamenii legii au deschis o anchetă în urma tragediei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2