Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit electrocutat, în timp ce pescuia în râul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, barbat, tensiune, inalta, merisani, pescuit, lanseta
 

A mers la pescuit cu lanseta, dar a murit electrocutat! Este vorba de un bărbat de 32 de ani, care a mers cu un prieten la pescuit pe râul Argeș, în zona localității Merișani. La un moment dat, pescarul a aruncat lanseta spre apa râului, dar aceasta s-a agățat de firele de înaltă tensiune și a provocat un arc electric. Omul a fost carbonizat pe loc! Locul în care pescuiau cei doi se afla după un baraj, chiar sub cablurile de înaltă tensiune.

VOX "Deodata poc, eu am crezut că a căzut pe partea aialaltă. Când m-am uitat ieșea fum din picioare! M-am speriat, am aruncat tot și m-am dus la el. I-am făcut un masaj la piept, l-am dezbrăcat repede."

Bărbatul n-a avut nicio șansă de scăpare, în condițiile în care mii de volți au trecut prin trupul lui.

CRISTINA NICOLESCU, medic, S.J.A. Argeș "Persoana a fost găsită în stop cardiorespirator, s-au executat manevre de resuscitare timp de 46 de minute, fără rezultat."

Bărbatul devenise tată de puțin timp și era foarte fericit. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili toate detaliile privind decesul pescarului. Nu este pentru prima dată când în zonă se produc asfel de nenorociri. Locul este plin de cruci în memoria pescarilor care și-au găsit sfârșitul în acelasi mod.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2