Date companie
 
 
 
 

Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită, într-o explozie produsă într-un bar, în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ancheta, explozie, murit, bar, femeie, barbat, ranita, local, arefu, boiler, cazan
 

Un om a murit și un altul a fost rănit, într-o explozie declanșată într-un bar din localitatea argeșeană Arefu. Potrivit anchetatorilor, nenorocirea s-a produs din cauza unei defecțiuni la un boiler improvizat. În momentul deflagrației, în local se afla un client, care a fost spulberat de suflu. Încercările medicilor de a-l resuscita pe bărbatul de 47 de ani au rămas fără rezultat. În schimb, femeia care servea la bar a fost rănită destul de grav, dar a scăpat cu viața.

DORA OAIE, medic "Am vãzut cã mai existã o victimã, pe care au scos-o în stare de comã, cu o plagã de 10-12 centimetri. Sângera foarte puternic."

VOX "Am auzit o bubuiturã mare, am ieșit la poartã și era mult praf și fum. S-a adunat lume."

Potrivit primarului din comună, alimentarea cu energie electrică a fost oprită mai multe ore pentru realizarea unor lucrări la un transformator. Cel mai probabil, între timp, boilerul improvizat s-a supraîncălzit și a explodat.

GHEORGHE STOICAN, primar, com. Arefu, jud.Argeș "Am venit și am vãzut cã a explodat cazanul unei sobe. cred cã explozia s-a produs pentru cã știu cã s-a schimbat un transformator în zonã. A rãmas cazanul fãrã curent, nu a mai avut pompa cum sã facã sã circule apa."

Deflagrația nu a fost urmată de incendiu. Oamenii legii au început cercetãrile pentru a stabili împrejurãrile în care a avut loc tragedia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2