Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Argeș, reținut după ce și-a terorizat familia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, batut, politisti, copii, barbat, sotia, gelozie, sechestrat, mosoaia
 

Caz revoltător în Moșoaia, județul Argeș! Abia eliberat din închisoare, un bărbat și-a sechestrat soția și cei patru copii, timp de două săptămâni. Asta, după ce și-a bătut nevasta, într-o criză de gelozie. Bărbatul a ieșit din închisoare în 8 martie și, de atunci, familia lui a trăit într-o teroare continuă. Timp de două săptămâni, nu au avut voie să iasă din casă și au fost ținuți în frig și fără mâncare.

AMBIANȚĂ "- De ce i-ai sechestrat? Nu ți-a fost milă de copii să îi ții în frig? - N-am sechestrat pe nimeni, sunt minciuni. Verificați să vedeți."

VOX "Da, am fost bătută de vreo două, trei ori. M-a lovit cu lama de la cuțit. Pe fetița cea mare a pocnit-o și pe ea, pe cei mici nu-i mai lasă nici să plece la școală, decât fata cea mare care a venit la poliție."

AMBIANȚĂ "Nu ți-a fost milă să îi ții nemâncați? Nu i-a ținut nimeni!"

Femeia susține că soțul ei a obligat-o să rupă orice legătură cu rudele, a bătut-o și a amenințat-o cu moartea, pe motiv că l-ar fi înșelat.

VOX "Eu dacă mă puneam cu el, eu poate să mă apăr, poate nu, doar dădea cu cuțitul, începea și mă măcelarea, mă făcea pachet."

VOX "Polițiștii au reținut pentru 24 de ore... și ar fi agresat pe aceștia."

Bărbatul care și-a terorizat familia a fost reținut. Instanța va hotărî dacă va fi cercetat în libertate sau în stare de arest.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2