Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Galați a incendiat camera în care dormeau copiii fostei concubine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, gelozie, incendiere
 

Caz șocant în județul Galați! Două fetițe de doi și respectiv șapte ani au ajuns la spital cu arsuri și intoxicații cu fum, după ce fostul concubin al mamei lor a incendiat casa în care locuiau. Bărbatul a spart geamul camerei unde ele dormeau și a aruncat o sticlă plină cu benzină, căreia i-a dat foc. Totul din gelozie, pentru că femeia s-a împăcat cu fostul soț. Fetițele au suferit arsuri de gradele I, II și III, fiind transportate cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie din Galați.

VOX mama fetițelor: "Fostul meu concubin a venit, a încercat să sară gardul. (....) A spart geamul și a încercat să intre în casă. (....) Și a aruncat focul în casă, la fete. -Erau singure fetele înăuntru? -Da, dormeau (...) Pur și simplu din gelozie, din răutate și din băutură că el își descărca amarul în băutură."

Cele două fetițe se află acum sub supravegherea medicilor.

ELENA RĂDOI, medic, Spitalul de Pediatrie Galați: "Stare generală mediocră, sunt echilibrate cardio-respirator și pulmonar, dar au inhalat fum și au arsuri maxim 10%. (....) Ele sunt în investigații, dar nu pun risc de viață și de moarte."

Mama fetițelor le-a spus anchetatorilor că nu este la primul conflict pe care l-a avut cu fostul concubin.

CRISTINA TATULICI, purtător de cuvânt I.P.J. Galați: "Bărbatul a fost reținut după ce a aruncat o sticlă incendiară în locuință, iar doi copii au fost grav răniți."

Bărbatul de 29 de ani este cercetat pentru violare de domiciliu și tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2