Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Galați s-a sinucis în spitalul în care era internat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, pacient, apostol, moarte, sfantul, aruncat, etaj, sinucigas, suspecta
 

Și-a pus capăt zilelor, în timp ce era internat în spital! Un pacient al Spitalului Clinic de Urgență ”Sfântul Apostol” din Galați a decis să-și încheie socotelile cu viața și s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unității sanitare. Bărbatul avea 59 de ani și suferea de o boală a oaselor, motiv pentru care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Omul era în perioada de analize și urma să i se stabilească un tratament, când, fără să dea de bănuit că are gânduri sinucigașe, a hotărât să se arunce în gol.

CORINA POPAZU, medic, Spitalul de Urgență Galați "Era în evidență endocrinologică, hipertensiv și cu dislipidemie. În seara asta, s-a aruncat de la etaj. Fractură cervicală."

FLORIN BĂLBĂRĂU, șef, Secția 3 Poliție Galați "Este vorba de decesul unui bărbat de 59 de ani internat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență ”Sfântul Apostol” din Galați. În continuare se desfășoară cercetări pentru stabilirea situației concrete de comiterea faptei și a cauzelor decesului."

Anchetatorii au clasat cazul drept ”moarte suspectă”, din cauză că nimeni nu a fost martor la momentul în care s-a aruncat bărbatul în gol. Trupul său a fost dus Medicină Legală, pentru necropsie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2