Date companie
 
 
 
 

Un bărbat internat pentru spondiloză a murit de gripă porcină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, malpraxis, plangere, sanatate, gripa, parchet, directia, porcina, spondiloza
 

Acuzații de malpraxis, la Spitalul Județean Galați! Un bărbat care s-a internat pentru a se trata de spondiloză a murit de gripă porcină! Rudele omului susțin că acesta r fi luat virusul gripei porcine chiar din spital. Analizele au arătat clar o infecție cu virusul AH1N1.

VOX ”Mi-a spus că soțul meu ar putea fi purtător de virus AH1N1, acest lucru m-a speriat foarte tare.”

VOX ”După cum reiese din certificatul constatator al decesului, decesul ar fi fost cauzat de o infecție cu virusul gripal AH1N1.”

Femeia a sesizat Direcția de Sănătate Publică din Galați cu privire la cazul decesului soțului ei. Reprezentanții instituției neagă, însă, că virusul ar fi fost cauza principala a decesului.

VOX ”A fost un element care a determinat slăbirea organismului și accentuarea problemelor sale medicale.”

VOX ”- De unde credeți că putea lua virusul? Numai de aici! - Erau mulți pe secție? - Câte doi în pat. Primele două-trei zile de la internare au stat câte doi în pat. Să se facă dreptate! Să mi se spună de unde a luat virusul care i-a distrus viața si lui și mie.”

Conducerea spitalului susține că barbatul nu avea cum să ia virusul din spital.

VOX ”Am izolat toate cazurile pe ATI. Acolo unde au existat, nu am avut pe nicio secție cazuri de gripa internate si confirmate.”

Văduva a făcut și plăngere penală la Parchet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Decese și oameni internați în spital, în urma deratizării efectuate într-un bloc ( 18 Noiembrie 2019 )

  Alertă, la Timișoara! Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la câteva ore distanță, după ce în bloc ar fi avut loc o deratizare. Alți 18 locatari din bloc, între care și copii, au ajuns în stare gravă la spital. Seria nenorocirilor...

 • A fost testat primul heliport funcțional al spitalului Universitar din București ( 14 Noiembrie 2019 )

  Primul heliport funcțional al Spitalului Universitar din Capitală a fost testat înainte de a fi deschis. Un elicopter a survolat unitatea spitalicească și s-a apropiat suficient de mult de construcție, pentru a stabili traseul optim de aterizare. Tot cu această ocazie s-a testat și balizajul. Elicopterul nu a atins platforma heliportului, dar a coborât foarte aproape. Testele au durat o oră și jumătate. Piloții au inspectat și cele două culoare de zbor, de zi și de noapte.

 • Control la spitalul din Brăila, în cazul tinerei care a murit la o lună după ce a născut ( 8 Noiembrie 2019 )

  Noul ministru al Sănătății, Victor Costache, cere conducerii Direcției de Sănătate Publică Brăila să demareze de urgență o acțiune de control la Spitalul Județean. Demersul ministrului vizează cazul unei tinere în vârstă...

 • Reconstituire la Caracal, în cazul dispariției Luizei Melencu ( 17 Septembrie 2019 )

  Scandal la Caracal, astăzi, în timpul reconstituirii presupusei ucideri a Luizei Melencu. Mama și mătușa fetei au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care se afla presupusul criminal Gheorghe Dincă.

 • Focar de febră Q, la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca ( 12 Septembrie 2019 )

  13 studenți și angajați ai Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu febră Q, o boală care se ia de la animale și nu se transmite de la om la om.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2