Date companie
 
 
 
 

Un bărbat și-a sacrificat viața, pentru a-și salva copilul de doi ani jumate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, copil, tata, salvat, manastirea, tractor, rasturnat, faget, sacrificat, gardani
 

Un tată și-a dat viața, pentru a-și salva copilul de doi ani și jumătate! S-a întâmplat la Manăstirea Făget, din comuna maramureșeană Gârdani. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, căra moloz cu tractorul, de la o construcție din ansamblul mânăstirii. În cabină se afla și băiețelul său. La un moment dat, în timp ce cobora dealul, vehiculul a intrat în balans și s-a răsturnat. Omul simțise pericolul și a apucat să-și ia copilul în brațe, ca să-l protejeze.

VOX "Și-a salvat pruncul și a murit el. Era cu el, pe tractor. La el in brațe, pe tractor, a fost. Bag seamă, când a văzut că-i pericol și-a astupat pruncul sub el. Și-a băgat pruncul sub el!"

Nenorocirea s-a produs chiar sub ochii măicuțelor, care au sărit imediat în ajutor. Din păcate, bărbatul era mort. Sacrificiul său nu a fost, însă, în zadar! Copilul a scăpat fără nicio zgârietură.

VOX "El a coborât pe aici în jos, pe panta asta. Acolo nu e așa pantă, ca aici. Ce s-a întâmplat, nu știu! Am văzut că-l întoarce."

Bărbatul era la mânăstire cu soția și cei doi copii, cel care a fost salvat și unul de un an. Fiind foarte săraci, ei munceau pentru găzduire și pentru hrana de zi cu zi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2