Date companie
 
 
 
 

Un bărbat susține că a fost bătut de mai mulți polițiști locali din Pitești, oamenii legii neagă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, politie
 

Scandal la Pitești! Un bărbat susține că a fost bătut în plină stradă de mai mulți agenți ai Poliției Locale, pentru că a parcat neregulamentar. În plus, el spune că, ulterior, a fost dus la sediul Poliției, unde a fost bătut din nou. Oamenii legii neagă acuzațiile.

AMBIANȚĂ (arată scările pe care a fost bătut): "Uitați, pe perete, deci sângele meu aici, sângele meu! Mă bătea și-mi dădea pumni după cap. Uitați sângele, că se vede și pe perete. Aici m-au bătut mai rău!"

Victima susține că, imediat după ce și-a parcat mașina, un polițist local i-a cerut actele la control. Bărbatul i-ar fi atras atenția că nu este singurul care are mașina parcată astfel.

IULIAN LĂZĂROIU, "I-am zis: uite, șefule, ăsta m-a blocat. Păi n-ai tu treabă cu ăsta. Atunci s-a enervat și mi-a dat cu pumnul. (...) M-a lovit, mi-a dat cu pumnul în gură, se vede că mi-a spart buza. Când am ajuns aici pe scări, la fel, pumni și coate după cap!"

În urma încăierării, șoferul s-a ales cu hainele rupte și cu buza spartă. Martorii spun că i-au fotografiat pe polițiști în timp ce îl ridicau pe bărbat din stradă.

VOX, martor: "Am văzut o grămadă de polițiști care s-au năpustit asupra lui. Au dat cu el în tomberon, în colțul gardului. (...) L-au luat repede, l-au tras de geacă, (...) nu mi se pare normal să tragi de om în mijlocul zilei pe stradă!"

Poliția Locală din Pitești a demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

BOGDAN ARISTĂNOIU, purtător de cuvânt, Poliția Locală Pitești: "Colegii mei spun că nu l-au lovit. Ba mai mult decât atât, respectivul a devenit recalcitrant, adresând injurii echipajului Poliției Locale!"

Victima polițiștilor este decisă să-și facă dreptate. Bărbatul își va scoate certificat medico-legal și a depus deja o plângere la Parchet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2