Date companie
 
 
 
 

Un bloc ANL din Târnăveni are acoperișul distrus, iar în apartamente plouă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploaie, anl, acoperis distrus de vant, Tarnaveni
 

Stau cu frica în sân de fiecare dată când plouă! Este vorba despre locatarii unui bloc ANL din orașul mureșean Târnăveni. Acoperișul imobilului a fost distrus de vânt, iar oamenii au ajuns la capatul rabdarilor. Ei sunt nevoiti sa stea cu lighenele în mijlocul casei și să strângă apa la fiecare ploaie. În replică, primarul le transmite chiriașilor să predea cheile apartamentelor.

AMBIANȚĂ: "Tavanul e plin cu apă, e din rigips! E mucegăit! Pe aplică curge apă, pe firele de curent în jos. Trebuie să stăm cu ligheanul."

VOX: "Am anunțat că sunt mai multe fire de curent care trec prin pod și plouã în casã, se pot produce incendii. Tavanul stã sã cadã, este mucegai, am fetițe care sunt predispuse la boli de plãmâni din cauza tavanului, a mucegaiului de fapt."

VOX: "Suntem oameni, sã ne ploaie în casă nu e bine! Avem copii mici, ne cade tavanul în cap, la vecini le-a cãzut în cap, la ceilalți e dezastru."

Locatarii susțin că au depus mai multe plângeri la Primărie, însă fără vreun rezultat.

ALEXANDRU MATEI, primar Tîrnăveni: "Noi am contactat o firmã care în cel mai scurt timp vor remedia problemele, având în vedere cã a ieșit din garanție lucrarea. Eu îi rog pe cetãțeni sã aibã rãbdare. ...Avem 194 de solicitãri de apartament, cine este nemulțumit sã vinã sã predea cheia de la apartament!"

Totul a inceput in luna februarie, cand, din cauza vântului puternic, acoperisul a fost afectat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ploaia de stele Lyride, din 15 aprilie ( 9 Aprilie 2021 )

  Fenomen astronomic spectaculos, vizibil, în perioada următoare, și în România! După o lungă perioadă de pauză, ploaia de stele revine în toată splendoarea. Începând din 15 aprilie, pasionații de...

 • Ploaie de stele, până în 17 decembrie ( 12 Decembrie 2020 )

  Fenomen astronomic inedit pe cerul noptii, în perioada următoare! Este vorba de ploaia de stele căzătoare, ce poate fi observată cu ochiul liber, nefiind nevoie de un instrument astronomic, până în 17 decembrie.

 • Efectele ploii înghețate ( 26 Ianuarie 2019 )

  Ploaia înghețată ș ninsorile au provocat mari necazuri în aproape toată țara.  Rețeaua de distribuție a energiei electrice a cedat din cauza ploii înghețate și a viscolului. Potrivit unui comunicat al Ministerului Energiei, astăzi, la ora...

 • Frig, lapoviță, ninsori și polei, toată săptămâna ( 19 Martie 2018 )

  Nu scăpăm de iarnă! Toată săptămâna vom avea parte de frig, lapoviță și ninsori, iar poleiul le va da de furcă șoferilor, în special în sud. Potrivit informării emise de Administrația Națională de Meteorologie, precipitațiile...

 • Ploaia înghețată a afectat traficul ( 18 Martie 2018 )

  Fenomenul "freezing rain" a creat mai multe probleme în trafic! Circulația tramvaielor 41 din Capitală a fost blocată pe ambele sensuri, după ce un tramvai s-a defectat în zona Podului Ciurel din cauza gheții depuse pe rețeaua de contact. RATB a introdus autobuze pe traseul Piața Presei – Ghencea pentru preluarea călătorilor. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2