Date companie
 
 
 
 

Un bloc întreg din Mediaș, județul Sibiu, fără apă caldă și căldură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, datorii, locatari, judecata, gaze, bloc, apa, Medias, calda
 

Un bloc întreg fără apă caldă și căldură! De circa doi ani, locatarii dintr-un bloc tip A.N.L. din Mediaș îndură frigul iarna și nu au apă caldă la robinet, după ce apartamentele au fost debranșate de la rețeaua de distribuție a gazelor din cauza unor datorii acumulate de trei familii. Furnizarea gazelor a fost sistată în februarie 2014 și, în urma deciziei, centrala care furniza apă caldă și căldură în bloc nu a mai fost alimentată, așa că a fost scoasă din funcțiune.

AMBIANȚĂ ”Asta este centrala care de altfel este foarte eficientă în momentul când funcționează. Condiția este să și funcționeze.”

Unii au încercat să găsească soluții ca să-și încălzească apartamentele. Și-au pus calorifere electrice în fiecare cameră, iar pentru apa caldă și-au montat boilere.

VOX ”Ne descurcăm foarte greu. Ne încălzim foarte greu. Plătim facturi la curent de 5,6 milioane pe iarnă.”

VOX ”Apă caldă facem cu boiler. Ne-am pus care cum au putut. Din păcate, nu toata lumea a avut această posibilitate. Unii încă se mai spală la lighean.”

Oamenii și-au căutat dreptatea în instanță. Magistrații le-au dat dreptate, dar blocul tot nu a fost rebranșat la rețeaua de gaze.

VOX ”Municipalitatea cunoaște situația. Este o situație complicată. La momentul de față se fac toate demersurile, ca să se rezolve.”

VOX ”Suntem duși cu vorba, suntem amânați. Avocatul nostru a solicitat ca în termen de 15 zile să ni se asigure căldura și apa caldă.”

Dacă situația nu se va rezolva în termenul legal, locatarii sunt hotărâți să dea primăria în judecată și să ceară daune pentru cei doi ani în care nu au avut apă caldă și căldură.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2