Date companie
 
 
 
 

Un călugăr este în stare gravă la spital, după ce a fost împuns de un taur

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : smurd, spital, manastirea, niculitel, grajd, ficat, calugar, taur, cocosu, impu8ns
 

Intervenție de urgență pentru salvarea unui călugar de la mânăstirea Cocoșu din Niculițel! Omul, în vârstă de 43 de ani, a fost împuns de un taur din grajdul așezământului monahal. La scenă au asistat câțiva călugări care au sărit în ajutorul rănitului și au sunat la 112. Călugărul împuns în ficat a fost preluat de un elicopter S.M.U.R.D. și transportat la Spitalul Clinic din Galați. El venise la mânăstirea Cocoșu de la un alt așezământ monahal din județul Sibiu. Călugărul a fost atacat de taur chiar în momentul în care a intrat în grajd ca să hrănească vitele.

prin telefon: DANIEL CONDREA, purtător de cuvânt, I.P.J. Tulcea "Prin apelul de urgență 112, I.P.J. Tulcea a fost anunțat în legătură cu un incident în urma caruia a fost vătamat un barbat de 43 de ani, pe raza comunei Niculițel."

VOX "Bărbat de 43 de ani, de la mănăstirea Cocoșu, care a fost lovit de un animal cornut, aruncat. Este stabil, dar nu se știe ce va fi în orele următoare.

Călugarul este supus acum investigațiilor medicale. În funcție de rezultate, medicii vor stabili cât de gravă este rana și ce conduită terapeutică vor aplica în cazul lui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2