Date companie
 
 
 
 

Un camion a rămas suspendat în aer, după ce a agățat barele de susținere ale unei magistrale de gaz

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, arges, bucuresti, pitesti, autostrada, gaz, camion, sosea, macara, magistrala
 

Scenă de film de acțiune, pe o șosea din județul Argeș! Un camion a rămas suspendat la peste cinci metri deasupra soselei, după ce a lovit cu macaraua barele de protecție ale unei magistrale de gaz. Accidentul s-a produs chiar la ieșirea de pe Autostrada București-Pitești. Din primele concluzii ale anchetei rezultă că șoferul a uitat brațul de la macara ridicat și a lovit țevile care protejează magistrala de gaz. Urmarea: autovehiculul greu, care era încărcat cu 10 tone de dale de beton, a rămas suspendat în aer!

AMBIANTA "- Ați mai văzut așa ceva până acum? - Nu, cum să văd?"

Martorii au sunat la 112 și la fața locului au ajuns imediat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiști și echipaje S.M.U.R.D.. Șoseaua a fost închisă și s-a intervenit cu două macarale pentru a readuce camionul la sol.

ROMEO SAFTA, plutonier, I.S.U. Argeș "În principiu, nu a fost pericol de explozie, datorită faptului că acea conductă avea un mijloc de protecție foarte solid. O să fie nevoie de un camion, ca să preia pietrele cărate de camion, și o macara, pentru stabilizarea autocamionului implicat în accident."

Polițiștii spun că șoferul a intrat pe un drum pe care nu avea voie să circule.

MĂDĂLINA SIMA, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Conducătorul auto a fost sancționat cu o amendă de 195, pentru nerespectarea semnificației unui indicator care îi interzicea accesul pe acea stradă."

Camionul a fost repus pe roți după mai bine de trei ore de eforturi, iar șoseaua a fost redeschisă circulației.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2