Date companie
 
 
 
 

Un cioban din localitatea Augustin, județul Brașov, împușcat de fostul primar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, impuscat, primar, pistol, bile, cioban, augustin
 

Focuri de armă, într-o comună din Brașov. Un cioban a ajuns la spital cu răni la torace și la picioare după ce a fost împușcat de fostul primar al comunei, cu un pistol cu bile. Fostul edil s-a înfuriat pentru că ciobanul a intrat cu oile pe terenul său.

AMBIANȚĂ "- M-a împușcat cineva. - Cine? Și de ce? - Tokes. - Dar de ce? - Așa a vrut. - I-ați făcut ceva? - N-am făcut nimic."

Fostul primar recunoaște că a pus mână pe armă și a tras de trei ori, dar susține că a fost în legitimă apărare.

TOKES JOSZEF, fost primar, com. Augustin, jud. Brașov "A spus o vorbă murdară, a scos cuțitul și m-a tăiat aici la mână. Am fugit ce am fugit și a strigat băiatul: ”Tati vezi că te ajunge!”. Atunci m-am oprit și am tras cu pistolul cu armă neletală, două focuri de avertisment. A continuat să fugă, am tras trei focuri, dar parcă nici nu l-am nimerit, că fugea mai tare ca înainte."

Ciobanul a fost dus la spital. Medicii spun că viața lui nu este în pericol.

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "Agresorul a fost condus la sediul postului de poliție petru audieri. A fost ridicat pentru audieri permisul port armă și arma folosită, este vorba de un pistol cu bile, proveniență germană, calibru 10 mm."

Rudele ciobanului, dar și actualul primar al comunei susțin că terenul despre care fostul edil spune că îi aparține nu este de fapt este proprietatea lui.

VOX "Tokes a venit fără să fie proprietatea lui personală, nu are acte, nu nimic și a intrat abuziv și l-a împușcat."

MIRCEA GARCEA, primar, com. Augustin, jud. Brașov "- Deci, nu are acte pe teren? - Nu, nu, deci categoric, nu! Păi, și dumneavoastră ca primar nu ați făcut nimic?"

Poliția a început o anchetă, iar fostul edil a rămas fără permisul de port-armă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cristian Popescu Piedone, primar ales la Sectorul 5 ( 4 Octombrie 2020 )

  Este oficial, Cristian Popescu Piedone a câștigat fotoliul de primar la Sectorul 5! Biroul Electoral al Municipiului București a admis, astăzi, contestațiile depuse la decizia Biroului Electoral de Circumscriptie al Sectorului 5...

 • Așteptările bucureștenilor de la noul edil al Capitalei ( 28 Septembrie 2020 )

  OANA PASCARU, reporter ”București, o capitală europeană marcată de probleme care te duc cu gândul spre lumea a treia. Infrastructura deficitară, traficul de coșmar, sincopele în furnizarea apei calde și căldurii, gunoaiele...

 • Fiul primarului din Crizbav a tăiat degetul unui băiat și l-a dat la câini ( 2 Iulie 2020 )

  Fiul primarului din comuna Crizbav, proprietar de stână, este acuzat că a tăiat cu toporul degetul unui adolescent și l-a dat la câini. Victima, care nu are familie, a muncit la stâna acestuia, însă, din cauză...

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2