Date companie
 
 
 
 

Un cioban din Vrancea a fost atacat de urs când omul a sărit să își apere caprele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, urs, cioban
 

Luptă pe viață și pe moarte la o stână din Vrancea. Un urs a atacat o turmă de capre din comuna Milcovelul iar un cioban a sărit să îl alunge. Ursul l-a sfâșiat iar victima a ajuns la spital.


VOX
“Era foarte speriat ciobanul și nu ne-a putut da detalii. A fost rupt la piept și la picior. Era constient da, era foarte speriat.”


VOX
“L-a rupt, a pus ghearele în pieptul lui, l-a făcut gramadă, l-a trântit jos, l-a aruncat pur și simplu și a plecat ursul. El nu mai știe, a luat-o și el la fugă, sa nu îl mai atace și o ramas în urma și o omorât capră.”

Rănit, bărbatul a reușit să ajungă la prima casa, iar vecinii au sunat la 112. Medicii l-au transportat la spital. Oamenii din localitate sunt îngroziți de atacul ursului.

VOX

“ A mai fost acolo la un vecin al meu i-a mâncat porcul I-a mâncat un mânz, iară a mai venit la alti oameni le-a mâncat porcii, a venit le-a strigat, doamne, da a facut minuni ursul.“


Stapânul caprelor spune acum că va fi nevoit să-și păzeasca singur animalele deoarece oamenii nu mai vor sa urce la stână de frica ursului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2