Date companie
 
 
 
 

Un consilier local din Timișoara a fost lãsat în libertate, pe motiv că ar fi plãtit o parte din prejudiciu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prejudiciu, evaziune, timisoara, consilier, libertate, andrei, fiscala, local, petrica
 

Un consilier local din Timișoara, Andrei Petrișor, cercetat într-un dosar de evaziune fiscală, și-a cumpãrat libertatea cu șapte sute de mii de euro. Potrivit polițiștilor, el a plãtit cãtre bugetul statului cea mai mare parte din prejudiciul stabilit în dosar. Procurorii care instrumentează dosarul au stabilit că Andrei Petrișor fãcea afaceri cu romii din Strehaia. 15 firme înregistrau facturi fictive emise de romi, pentru vânzarea unor obiecte de inventar și mobilier. Prejudiciul din acest dosar este de două milioane de euro. Petrișor a fost dus la audieri în urmã cu douã zile, atunci când au avut loc și percheziții la domiciliile persoanelor implicate în afacerile necurate.

NICOLAE LOHAN, purtător de cuvânt, I.P.J. Mehedinți "- Ce s-a întâmplat cu consilierul local de la Timișoara în dosarul de evaziune fiscalã? - Persoana respectivã a fost prezentatã Parchetului de pe lângã Tribunalul Mehedinți cu propunerea de începere a urmãririi penale și arestare preventivã, propunere ce nu a fost însușitã întrucât a achitat prejudicial creat în proporție de 80%."

Tatãl consilierului local îi contrazice însã pe polițiști.
 
prin telefon: PETRE PETRIȘOR, tatãl consilierului local "Nu a fost dus cu nici un fel de propunere și Andrei nu a plãtit niciun ban. Sunt plãtite anumite prejudicii, dar nu de cãtre Andrei. Ieri, el a fost acolo, a dat o declarație în care a spus cã nu este treaba lui, cã el nu este administratorul firmei, și a plecat acasã, bine mersi."

Potrivit legii, în anumite cazuri, persoanele cercetate pentru evaziune fiscalã pot scãpa de arestul preventiv, dacã achitã valoarea prejudiciului creat statului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2