Date companie
 
 
 
 

Un copil a murit in timp ce se afla la cersit, pe treptele unei biserici

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, biserica, copil, murit, bolnav, cersit, urechesti
 

Caz zguduitor in judetul Vrancea. Un copil grav bolnav, care a fost trimis de familie sã cerseascã, a murit în fața bisericii din comuna Urechești, cu mâna întinsã. Trupul neînsuflețit al băiatului de 12 ani a fost vãzut de o femeie care locuieste în apropierea bisericii. Acolo asteptase minorul mila celor veniti la o cununie.

AMBIANȚĂ "A venit si stãtea asa si a turnat la mireasã oleacã de apã, ca sã-i dea si lui un ban. I-a dat un ban si i-a furat ãla banii. -Cine? Unchi-sau? -Da."

Bãiatul, care provine dintr-o familie dezorganizată de romi, venise in Vrancea din judetul Galati. Rãmas fãrã mamã, el se afla în grija unei bunici care obisnuieste sã bea si a unui unchi. Oamenii îl stiau drept un copil cuminte.

AMBIANȚĂ "Era bolnav de epilepsie, astm bronsic si de polipi si n-a mai avut aer si-a murit. -Ce fãcea acolo? -Colea asa era o nuntã si se uita ca toti copiii la nuntã."

VOX "Are 12 ani, dar n-are nu-i ca la 5 ani, nu era dezvoltat, de foame."

VOX "La bisericã se ducea la noi acolo si toatã lumea îi dãdea ce avea. Un copil necãjit! -Era cumintel? -Da. Era un copil necãjit!"

Nuntasii au alertat medicii de la Ambulantã.

BOGDAN TOADER, purtator de cuvant, I.P.J. Vrancea "Politistii au fost sesizati de medicul de pe ambulantã cã un minor se aflã decedat în fata lãcasului de cult. 00.12 Politistii ajunsi la fata locului au stabilit cã acesta se afla împreunã cu un unchi de-al sãu la cersit."

Bãiatul suferise recent si o interventie chirurgicalã în zona inimii. Cicatricea postoperatorie a fost observatã de medicii care au încercat sã-l resusciteze. Politia a demarat cercetãri pentru a stabili conditiile în care a murit copilul si dacã familia l-a fortat sã cerseascã. De asemenea, Protectia Copilului ancheteaza acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, la cumpărături și la biserică, în plină pandemie ( 22 Martie 2020 )

  Românii nu se conformează, nici acum, recomandărilor autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Asta, în ciuda apariției primelor cazuri de deces în țara noastră și a creșterii exponențiale...

 • Bărbatul din Iași bolnav de botulism a decedat ( 2 Decembrie 2019 )

  Bărbatul diagnosticat cu botulism a murit! În urmă cu zece zile, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din comuna Erbiceni, județul Iași, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce a mâncat o conservă de pește...

 • Decese și oameni internați în spital, în urma deratizării efectuate într-un bloc ( 18 Noiembrie 2019 )

  Alertă, la Timișoara! Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la câteva ore distanță, după ce în bloc ar fi avut loc o deratizare. Alți 18 locatari din bloc, între care și copii, au ajuns în stare gravă la spital. Seria nenorocirilor...

 • A început postul Crăciunului ( 15 Noiembrie 2019 )

  A început postul Crăciunului! Al doilea ca asprime după postul Paștelui, postul Crăciunului a fost rânduit de Biserica creștină pentru pregătirea credincioșilor în vederea întâmpinării praznicului Nașterii Domnului.

 • Copilul dispărut din Pecineaga, găsit mort într-un bazin de dejecții ( 8 Noiembrie 2019 )

  Copilul de opt ani din localitatea Pecineaga, județul Constanța, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsit în această dimineața într-un bazin de colectare al unor ferme de porci situată la 2 km de casa lui.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2