Date companie
 
 
 
 

Un copil de un an a fost abandonat într-un cărucior, în scara unui bloc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, abandonat
 

Are numai un an și a fost abandonat de mamă într-un cărucior, în scara unui bloc din Arad. Vorbim despre un băiețel găsit de locatari îmbrăcat gros, cu o sticlă de lapte lângă el. Inițial, vecinii au crezut că e vorba de un cărucior gol al unei persoane venite în vizită în bloc. Spre seară, însă, copilul, înfometat, a început să plângă.

AMBIANȚĂ (vecinã povestește cum era copilul): "Copilul era frumos, doamnã, eu am zis cã era fetițã, putin creol, cu ochii mici."

VOX: "Fiica mea a venit la noi si, când a iesit, noi am fãcut gãlãgie si mi-a zis, mamã, cãruciorul mi se pare cã miscã, zic."

Mama băiețelului a fost găsită cerșind pe lângă blocul unde și-a abandonat copilul. Are 20 de ani și provine dintr-o familie dezorganizată.

VOX: "Ce sã mai zic...Niste nenorocite de femei. Dacã îl gãseam eu, îl cresteam eu, vã rog sã mã credeti, cã acum mi-a murit un bãiat acum doi ani."

Anunțați de locatari, polițiștii au dus copilul la spital. Medicii sunt mulțumiți de evoluția lui.

dr. RUJITA CIUREA, șef secție Pediatrie Spit. Jud. Arad: "Reacționeazã bine, zâmbeste, rãspunde la stimuli. Ca stare de sãnãtate este bunã, dar dacã e sã-l apreciem, dupã dentitie are cam un an si ca greutate doar 7900."

Direcția de Protecție a Copilului Arad s-a autosesizat și l-a preluat pe micuț.

MIHAELA CODREAN, șef Direcția de Protecție a Copilului Arad: "Pentru copilul gãsit sã va face procedura de protecție de urgențã când va ieși din spital, indiferent dacã vom depista cine îi sunt pãrinții."

Băiețelul va fi dat în grija unui asistent maternal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă la centrul de plasament din Voluntari, în cazul copilului bătut de paznic ( 6 Ianuarie 2021 )

  Anchetă la centrul de plasament din Voluntari, județul Ilfov, în cazul copilului bătut de un paznic pe motiv că sărea pe o saltea. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

 • Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți ( 3 Octombrie 2020 )

  Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge...

 • Un șofer a abandonat microbuzul cu migranți rămas în pană ( 9 Septembrie 2020 )

  Migranți abandonați pe Autostrada Vestului, dupa ce mașina în care se aflau a rămas în pană. Agenții de la Rutieră sunt cei care i-au descoperit. Ei au observat un microbuz plin cu pasageri, oprit pe banda de urgență, și...

 • Accident mortal, în județul Ialomița ( 12 Iulie 2020 )

  Un mort și patru răniți, între care un copil de trei ani, într-un grav accident rutier, produs pe drumul comunal dintre Roșiori și Chiroiu, în județul Ialomița! Un bărbat de 24 de ani, din Roșiori, care nu avea...

 • Copil omorât de motocicletă, în București ( 28 Iunie 2020 )

  Accident mortal, în București! Un copil în vârstă de 10 ani a murit, în această dimineață, după ce a fost lovit, chiar pe trecerea de pietoni, de un motociclist în vârstă de 40 de ani. Accidentul s-a produs...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2