Date companie
 
 
 
 

Un copil de un an și trei luni, călcat cu tractorul de un vecin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, medici, deces, copil, ambulanta, calcat, nasaud, ucidere, culpa, tractor
 

Dramă într-o familie din Bistrița-Năsăud! Un copil de un an și trei luni a murit, după ce a fost călcat cu tractorul de un vecin. Totul s-a petrecut sub ochii bunicii sale. Micuțul se juca în curtea casei, curte împărțită de două familii. La un moment a alergat în direcția vecinului, care își parca tractorul. Bărbatul susține că nu l-a văzut pe copil în spatele utilajului.

AMBIANȚA "Copilul era în curte și, când am călcat ambreiajul să mă duc cu tractorul în fața, când m-am dat jos, am văzut femeia că venea. Oricum roțile au ajuns la el. Roțile de la remorcă au ajuns la copil și l-au prins și l-au strâns."

VOX "A fost o greșeală de cinci minute. Copiii s-au jucat, bunica tot acolo a fost și, când s-a întors, el s-a suit să dea tractorul înapoi, doi pași, și nu l-a zărit."

Părinții au chemat ambulanța, dar nu au mai așteptat sosirea echipajului de urgență. S-au urcat cu fiul lor într-o mașină și au plecat către spital. Pe drum, s-au întâlnit cu ambulanța. Medicii au încercat să-l resusciteze pe copil, dar totul a fost în zadar.

VOX "Nu am ajuns la locul solicitării, pentru că copilul a fost adus de aparținători. Din păcate, în stop cardio-respirator. Am efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes terapeutic. Am fost obligați să declaram decesul."

Bărbatul care l-a călcat pe copil cu tractorul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2