Date companie
 
 
 
 

Un copil din județul Bacău a murit strivit de un autobuz

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ucidere din culpa, autobuz, copil ucis in accident
 

Tragedie, în comunca băcăuană Nicolae Bălcescu, acolo unde un băiețel în vârstă de patru ani a sfârșit sub roțile unui autobuz, la scurt timp după ce coborâse din vehicul împreună cu tatăl său.

AMBIANTÃ tatãl copilului: "Bãiatul era aici, prima datã l-a luat cu piciorul. M-am apucat sã îl trag, cã dacã se ducea capul încolo... Nu am mai avut timp sã trag cã deja masina l-a cãlcat tot."

VOX: "-S-au auzit zgomote? -Nu, urlete. Țipa tatãl. Tatãl a fost care țipa sã opreascã. -Șoferul, ce a fãcut dupã aia? -A coborât, a început sã plângã."

Nenorocirea s-a produs în dreptul unei benzinării dezafectate, în timp ce tatăl minorului se pregătea să-și ia bicicleta pentru a merge acasă.

ANDREI ANCHIDIN, Politia Rutierã Bacãu: "În afara unui drum public s-a produs un eveniment. Se pare cã conducãtorul microbuzului nu a fost ghidat la efectuarea manevrei de mers înapoi."

Șoferul autobuzului, în vârstã de 27 de ani, se va alege cu dosar penal, pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Autobuz în flăcări ( 30 Decembrie 2019 )

  Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. 

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • Un autobuz STB a lovit patru mașini și s-a oprit într-un bloc ( 29 Aprilie 2019 )

  Accident grav în Capitală! Un autobuz al liniei 163 din București care circula din direcția Gara Basarab spre Regie a lovit în zona Podului Basarab două mașini aflate în mers și alte două oprite în parcare. Apoi s-a oprit într-un bloc.

 • Un autobuz plin cu muncitori, răsturnat la Sibiu ( 9 Iulie 2018 )

  Accident grav, în această dimineață, la Sibiu! Un autobuz plin cu pasageri s-a răsturnat, la ieșirea din Sibiu spre aeroport. În autobuz se aflau 33 de pasageri. Dintre aceștia, 32 au fost transportați la spital, unul fiind în stare gravă.

 • Patru copilași, răniți de o stație de autobuz care s-a prăbușit peste ei ( 19 Mai 2018 )

  Scenă de groază într-o stație de autobuz din Dej! Stația s-a prăbușit peste patru copii cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani. Copilașii au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare gravă. Băiețelul de patru luni și frățiorul lui...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2