Date companie
 
 
 
 

Un copil din Mehedinți a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de un șarpe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, mehedinti, arges, fetita, barbat, muscaturi, sarpe, vipera
 

Se înmulțesc cazurile de mușcături de șarpe! O fetiță de 11 ani, din localitatea Căzănești, județul Mehedinți, a fost dusă la spital după ce a fost mușcată de picior de un șarpe. Fetița o însoțea pe bunica ei la cules de fragi, la marginea satului. După ce a ajuns acasă, i-a arătat mamei sale mușcătura, iar aceasta a sunat la Ambulanță.

AMBIANȚĂ "Iepuraș, stai acolo, iepuraș! Uite, te dau lui tanti asta în grijă."

Fetița a fost internată la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, iar acum este în afara oricărui pericol. În urma analizelor, a rezultat că șarpele nu a fost unul veninos. Săptămâna trecută, tot în Mehedinți, o fetița de patru ani a fost mușcată de un șarpe, în timp ce se juca într-o casă părăsită.

AMBIANȚA "Ele au venit aici să ia ridichi și, în timp ce luau ridichi, a mușcat-o prin spate. L-a vazut, aici, ce a facut, și a luat-o încolo, la casa vecină. Nu a putut sa facă nimic, să-l omoare."

Copila a fost dusă cu un elicopter S.M.U.R.D. la Craiova. Din fericire, șarpele nu era unul veninos.

Cel mai grav caz a fost, însa, în Argeș, unde un muncitor a fost mușcat de o viperă. El săpa un șanț, când a fost atacat de reptilă. Deși avea dureri groaznice, a reușit să omoare vipera și să o bage într-o pungă. Bărbatul a fost dus la spital, la Câmpulung Muscel, dar, din cauză că nu exista ser antiviperin, a fost transferat cu elicopterul la Pitești. Acum, este în afara oricarui pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2