Date companie
 
 
 
 

Un copilas de trei ani, in stare grava, dupa ce a cazut de la mansarda gradinitei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, gradinita, cazut, spitalul, operat, mansarda
 

Un copil, în vârstă de trei ani, a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut de la mansarda unei grădinițe situate în cartierul bucureștean Militari. Copilul s-a ales cu mai multe leziuni craniene și a fost operat la spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni. Deși regulamentul interzice ca micuții să meargă singuri la baie, băiețelul s-a dus nesupravegheat la toaletă. Inițial, conducerea grădiniței nu a anunțat Poliția. Autoritățile au fost alertate de medicii de la Spitalul Universitar, acolo unde a fost dus de urgență copilul. Conducerea grădiniței a declarat că minorul a fost găsit lângă toboganul din curte, în stare de inconștiență.

SORIN DRAGOMIR, șef, Secția de Poliție 21 "În momentul de fatã, facem verificări, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de neglijentã în serviciu. ªi sã vedem dacã o sã mai constatãm si alte forme ale vinovãtiei."

NICOLAE NUȚU, inspector general adjunct, I.S.M.B. "Educatoarea are la grupã si alti prescolari. Trebuia sã lase 20 si ceva de prescolari nesupravegheati si sã urmeze un copil la toaletã? De regulã, copiii merg însotiti la toaletã, în pauzã, prin rotatie."

Poliția a interogat tot personalul grădiniței, iar încadrarea juridică va fi stabilită în funcție de starea de sănătate a băiatului, aflat în acest moment la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2