Date companie
 
 
 
 

Un elev a fost lovit de un șofer și abandonat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : abandonat, elev, lovit
 

Caz incredibil la Ploiești. Un elev de 18 ani se zbate între viată și moarte după ce a fost accidentat grav de un șofer, în timp ce mergea cu bicicleta. Băiatul se întorcea de la o întâlnire cu iubita sa. După ce l-a lovit pe tânăr, în loc să sune după ajutor, bărbatul vinovat s-a făcut nevăzut. Acum, în timp ce medicii fac eforturi uriașe să-l salveze pe elev, polițiștii îl caută pe fugar.

AMBIANȚĂ: "Aici era urma de la roată de la bicicletă și el a rămas acolo, probabil din impact."

Băiatul mai avea mai puțin de un kilometru până acasă, când a fost lovit de un șofer și abandonat în șanț.

VOX tata: "Mai avea un pic, 800 de metri până acasă. El zăcea aici. Eu am trecut pe lângă el, pe la 10, dar nu se vedea nimic, aici e întuneric."

Disperați că băiatul nu mai ajunge acasă, părinții l-au tot sunat. Mai mulți tineri care treceau prin zonă au văzut lumina de la telefonul mobil, au mers în iarbă și l-au găsit pe elev aproape mort. El a fost dus de urgență la spital, dar medicii spun că este în stare extrem de gravă, în comă profundă.

VOX mama: "Nu vreau decât să apară în fața mea și să spună de ce a plecat de la locul faptei. Avea alte șanse, copilul meu se luptă între viață și moarte."

VOX medic: "Pacientul s-a prezentat cu stare generală foarte gravă, în comă profundă, prezentând un traumatism cranio-cerebral grav. În momentul de față se află pe secția de terapie intensivă, starea e în continuare foarte gravă."

Polițiștii îl caută pe șoferul fugar. Au și un suspect, dar așteaptă rezultatul expertizelor tehnice pentru a stabili dacă el este vinovatul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2