Date companie
 
 
 
 

Un elev a rămas captiv în toaleta școlii, iar un altul a murit în fosa septică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ancheta, scoala, elev, valcea, blocat, murit, fosa, septica, toaleta, alunu
 

Un elev de 6 ani, din Pitești, a trecut prin clipe de groază, după ce a rămas blocat în toaleta școlii. Copilului i-a alunecat piciorul în toaleta turcească și nu a mai putut să-l scoată. A început să strige după ajutor și l-a auzit învățătoarea, care a sunat la 112. În scurt timp, la școală a sosit un echipaj de pompieri.

AMBIANȚĂ  "- Atât, atât! Marius, ai grijă cum tai! - Gata! Acum, taie tenișii și trage de pantofior! Ușor, ușor! Bravo, bravo! A ieșit? - L-a scos, l-a scos!"

BOGDAN OLAR, căpitan, I.S.U. Argeș "Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit cu un echipaj, pentru a putea salva un copil, prins cu piciorul în canalizarea, scurgerea unui wc de tip turcesc, situat la etajul doi al școlii. Extragerea piciorului s-a făcut prin spargerea canalizării și prin tăierea pantofului copilului."

La școală a ajuns, în scurt timp, și tatăl băiatului.

AMBIANȚĂ "- Cum a fost? E ok, acum, copilul? - E ok, da?"

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș a demarat o anchetă, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea incidentului. Dacă micul școlar din Argeș a scăpat cu bine din capcana toaletei, un altt elev, în vârstă de 14 ani, a sfârșit tragic în fosa septică a școlii. S-a întâmplat, astăzi, la prânz, în localitatea vâlceană Alunu. Elevul aflat în pauză a căzut într-o fosă septică goală de beton, situată în curtea instituției de învățământ. La puțin timp, afost găsit mort. Și în acest caz a fost declanșată o anchetă, în scopul elucidării împrejurăriklor în care a murit copilul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2