Date companie
 
 
 
 

Un elev de liceu din Brașov a ajuns pe mana medicilor, dupa ce a fost bătut de trei colegi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, batut, liceu, elev, colegi, prieteni
 

Un elev de 17 ani din Brașov a ajuns la spital, după ce trei colegi de liceu l-au bătut în fața unității de învățământ. Băiatul, elev în clasa a 12-a, refuză să depună plângere penală și spune că a fost doar o ceartă între băieți. Potrivit polițiștilor, cei trei agresori erau buni prieteni cu victima.

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt IPJ Brașov "Ei vor fi audiati,  pentru a se stabili participatia lor la faptã. Am reusit sã identificãm cei trei agresori."

Desi adolescentul bătut nu a recunoscut că a fost agresat, imaginile de pe camerele de supraveghere i-au dat de gol pe cei trei prieteni.

VOX "Elevii scolii noastre sunt copii deosebiti, dar, ca în orice alt loc, sunt si astfel de situatii. Intrucât cei patru nu erau la ore spune ceva. Sigur este un lucru grav ce s-a întâmplat, lucurile pot merge pânã la exmatriculare."

CIPRIAN SFREJA, purtător de cuvânt, I.S.U. Brașov "În urma agresiunii, elevul prezenta plãgi si escoriatii la nivelul capului si, de asemenea, un dinte i-a fost spart."

Elevul a rămas internat în spital, dar starea lui este bună. Oamenii legii au douã ipoteze: fie cei patru s-au certat din cauza unei fete, fie erau sub influenta substantelor etnobotanice.

DOREL AGACHE, inspector școlar general, I.S.J. Brașov  "Evident cã ne vom implica în ancheta respectivã. Am înteles cã ar mai fi avut anumite antecedente de comportament, vor fi exmatriculati."

Toti cei patru elevi riscă să fie exmatriculati în urma anchetei interne dispusa de conducerea liceului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2