Date companie
 
 
 
 

Un elev din Arges a ajuns pe mana medicilor, dupa ce s-a batut cu un coleg

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, arges, medici, elev, albota, operat, testicul, coleg
 

La douã zile dupã ce a fost agresat de un coleg, un elev de la o scoalã din Albota, judetul Arges, a ajuns pe mana medicilor. Baiatul a ajuns direct in sala de operatie, dupa ce medicii au constatat ca era in pericol sa-si piarda un testicul. Incidentul de la scoalã a avut loc într-o pauzã.

VOX "Când vroiau sã iasã în pauzã, a zis dã-te putin mai asa sã ies si eu, pentru cã el întotdeauna cãuta certã si nu s-a dat! Si din chestia asta minorã a iesit îmbrâncealã!"

VOX "A venit si s-a suit în pat plângând si ieri l-au controlat pãrintii si l-au gãsit lovit."

dr. VASILE STAN, medic specialist, Spitalul de Pediatrie Pitesti: "A venit cu diagnosticul de scrot acut, în urma unui traumatism sau nu. A fost operat în urgentã pentru torsiune de testicul. Dacã mai întârzia... Torsiunea de testicul este o urgentã majorã. Peste sase ore nu mai ai ce sã-i faci, trebuie sã-i extirpi testiculul!"

Directorul scolii a aflat abia dupã trei zile de incident.

ILIE RATEA, director, Scoala Gen. Albota "Am fãcut anchetã cu ãsta care e la scoalã si zice cã nu l-a lovit. L-a atins un pic!"

GABRIEL BRADU, inspector sef, I.S.J. Arges "Probabil cã se va lua o mãsurã în ceea ce priveste scãderea notei la purtare a elevului agresor!"

LAURA FLOREA, purtator de cuvant, I.P.J. Arges "În cauzã s-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare corporalã."

Cei doi bãieti implicati în incident sunt elevi cu note bune si fãrã absente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul ( 2 Iunie 2021 )

  Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești...

 • Elev rănit, după ce a căzut un dulap peste el ( 17 Mai 2021 )

  Incident grav, într-o școală din București! Un dulap a căzut peste un elev de 8 ani și i-a provocat traumatisme grave. Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială nr. 206 din Sectorul 6 al Capitalei, cu puțin...

 • ÎPS Calinic al Argeșului, primul înalt ierarh imunizat împotriva coronavirusului ( 29 Aprilie 2021 )

  Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Înalt Prea Sfințitul Calinic, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus! Este primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a mărturisit că s-a imunizat. ÎPS Calinic a declarat...

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • Reglare de conturi, între interlopii din Iași ( 21 Februarie 2021 )

  Un scandal de proporții, care a avut la Iași, readuce în atenție rivalitatea dintre clanurile interlope. Potrivit presei locale, câțiva membri ai clanului Cordureanu au fost bătuți, chiar în restaurantul pe care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2