Date companie
 
 
 
 

Un elicopter SMURD va asigura interventia în caz de urgentã pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, litoral
 

Turistii care vin pe litoralul românesc si în Delta Dunãrii se pot simti in siguranta. Un elicopter SMURD se aflã în permanentã la Constanta. Aparatul de zbor este pregãtit sã preia urgentele din judetele Constanta si Tulcea, din localitãtile limitrofe, dar si de pe Autostrada Soarelui.

AMBIANTÃ IPS TEODOSIE (sfinteste elicopterul): "În numele tatãlui si-al fiului... Amin!"

RAED ARAFAT, secretar de stat Ministerul Sãnãtãtii: "Este al 6-lea elicopter de interventie. (...) Ne asteptãm ca în zona Deltei Dunãrii sã se scurteze foarte serios timpul de reactie. (...) Acest elicopter va ridica nivelul capacitãtii de interventie."

Aparatul de zbor a fost cumpãrat de Guvernul României si va fi pilotat de angajatii Ministerului de Interne. Personalul medical este asigurat de SMURD Constanta.

VICTOR PONTA, premierul Romaniei: "Mi-e teamã cã, fiind atât de multi oameni pe litoral, va fi nevoie de interventii de urgentã. (...) Poate pur si simplu sã salveze vieti. Rapiditatea interventiei si calificarea personalului SMURD în mod sigur vor salva vieti."

Pânã la sfârsitul anului, alte douã elicoptere vor ajunge la SMURD. Unul va deservi zona Moldovei si unul regiunea de nord-vest a tãrii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2