Date companie
 
 
 
 

Un fost polițist și-a ucis soția, și-a rănit grav fiica, apoi s-a sinucis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dolj, politist, impuscat, gruia, arma, sotia, ranit, sinucis, nelu, fiica
 

Dramă în Dolj. Un fost polițist, Nelu Gruia, și-a împușcat mortal soția, și-a rănit grav fiica, după care a încercat să se sinucidă. Totul, in urma unui conflict in familie. Fostul șef al Serviciului de Arme și Muniții din IPJ Dolj a murit pe masa de operație.

CRISTINA GEORMĂNEANU, purtator de cuvant, S.J.U. Craiova "Pacientul de sex bãrbãtesc, în vârstã de 55 de ani, a fost adus în stare extrem de gravã, cu iminentã de stop cardiac-respirator. A intervenit stopul cardio-respirator în timpul interventiei chirurgicale, s-au încercat manevrele de resuscitare, însã fãrã rezultat."

Bărbatul a folosit o armă pe care o deține în mod legal, mai ales că era directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. Medicii SMURD, sositi la locuința familiei dintr-un cartier rezidențial din Craiova, au găsit-o pe nevasta asasinului fără suflare. Fata de 24 de ani, rănită în zona toracică, a fost supusă unei interventii chirurgicale si se află sub observatia doctorilor. Ministrul de Interne spune că testările psihologice s-au făcut și se fac în continuare în sistem.

TRAIAN IGAȘ, ministrul Internelor "Este un gest regretabil ce s-a întâmplat astãzi. Acest personaj nu mai face parte din structurile noastre de doi ani. Testele se s-au fãcut si se fac în continuare."

Incidentul a avut loc sub privirea fiului criminalului, un tânăr surdomut de 20 de ani. Pensionat din Poliție în martie 2009, Nelu Gruia a lăsat un bilet cu motivarea crimei: soția avea un amant, iar fiica era o drogată! Ucigașul, care avea si probleme cu alcoolul, era divortat de nevsta lui de aproape doua luni. Vecinii spun că scandalul ar fi fost provocat de o posibilă relație pe care fata lor o avea cu un strain, pe care îl cunoscuse în timpul studiilor în Elveția.

CORNELIA MARINESCU, vecin "În momentul în care am trecut prin fata casei, a iesit o doamnã plinã de sânge, cu o fatã descompusã. Atât mi-a spus: "tata m-a împuscat pe mine si pe mama." -S-au auzit focuri de armă? -Sincer nu pot sã vã spun, dar când eram cu domnisoara, era întinsă jos, mi s-a pãrut cã aud focuri de armã."

DUMITRU STOICA, prieten "Nu cred, nu l-am auzit vreodatã vorbind. Un om de la care aveai multe de învãtat. Altruitst. Acum am auzit si nu mi-a venit sã cred. Am venit sã mã conving, sã vãd dacã nu e doar un zvon."

Sotia lui Nelu Gruia, profesoară la o școală din Craiova, abia împlinise 55 de ani. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj. Criminaliștii caută un interpret, ca sa comunice cu fiul lui Gruia, martor la tragedie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2