Date companie
 
 
 
 

Un jandarm din Focșani s-a automutilat în propria locuință

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, jandarm, automutilat
 

Un jandarm din Focșani, în vârstă de 41 de ani, s-a automutilat, chiar înainte de a intra de serviciu în post la Curtea de Conturi. Soția l-a găsit în casă dezbrăcat și plin de sânge. Nimeni nu a aflat până acum cauzele care l-au împins pe jandarm să recurgă la acest gest. Medicii de pe Ambulanță au constatat că omul se tăiase în mai multe zone.

VITALIE BETISOR, dir. medical SAJ Vrancea: "Confuz, cu agitatie psiho-motorie, prezenta si o plagã la nivelul mâinii stângi si o plagã la nivelul organului genital."

Rănile pe care și le-a provocat jandarmul au fost superficiale, iar acesta nu va avea de suferit de pe urma incidentului.

ALINA PELIN, purt. de cuv. Spitalul Jud. Focșani: "Pacientul e internat în sectia de psihiatrie, e linistit, dar va rãmâne câteva zile sub supraveghere medicilor."

Superiorii jandarmului spun că a fost testat psihologic din șase în șase luni și declarat apt la fiecare verificare.

ADRIAN COSTESCU, purt. de cuv. Jandarmeria Vrancea: "A avut un comportament exemplar în timpul serviciului, cât si acasã.(...) Nu este cunoscut cu probleme sau credite bancare.''

Bărbatul era încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Vrancea din anul 1997. Când va fi externat, o comisie medicală din cadrul ministerului de Interne îl va expertiza, pentru a se stabili dacă mai este apt de muncă. O altă comisie, de data aceasta a Jandarmeriei Vrancea, va verifica împrejurările în care s-a produs incidentul. Experții vor decide și dacă bărbatul își va păstra serviciul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2