Date companie
 
 
 
 

Un militar din Curtea de Argeș a murit la antrenament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, militar, mort, curtea, antrenament, vanatori, batalionul
 

A murit la antrenament! Un militar din cadrul Batalionul 33 de Vânători de Munte Curtea de Argeș s-a prăbușit ca secerat, în timpul exercițiilor fizice. Plutonierul adjutant, în vârsta de 49 de ani, susținea proba de alergare pe distanța de 3.000 de metri. La un moment dat, a căzut pe pistă. Colegii săi au sunat imediat la 112, în timp ce medicii unității i-au acordat primul ajutor. Bărbatul făcuse infarct. A fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi resuscitat. La aflarea veștii că fiul lor a murit, părinții au leșinat.

VOX "- Am văzut Salvarea de dimineață la ei la poartă și chiar mă miram ce s-o fi întâmplat acasă. Nu știam de băiat. - Și i-a luat Salvarea pe amândoi? - Nu, i-a tratat aici si Salvarea a plecat fara ei."

Ion Cârstea locuia în municipiul Curtea de Arges, era căsătorit și avea un băiat care urmează să devină și el militar. Bărbatul participase în 2015 la misiune în Afganistan alaturi de colegii din batalion.
 
VOX "- Mare necaz pe familia asta! Greu! Era un băiat deosebit, cu familie, puși la punct. - L-ati auzit să fi fost bolnav? - Nu."

Tragedia i-a luat prin surprindere atât pe cei din familie, cât și pe colegii și superiorii săi, cu atât mai mult cu cât subofițerul nu figura în evidențe cu afecțiuni medicale și nici nu s-a plâns vreodată că ar suferi de ceva.

VOX "- Doamnă, dar îl știau bolnav? - Nu, n-a fost bolnav niciodată. Era în cadrul armatei, ca misiune nu știu ce misiune avea. - Dar ce fel de om era? - Cuminte."

O comisie numită de comandantul unității militare cercetează circumstanțele în care s-a produs decesul. Serviciul Medico-Legal urmează să stabilească exact din ce cauză a murit subofițerul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2