Date companie
 
 
 
 

Un motodeltaplan s-a prăbușit la Brăila, pilotul este grav rănit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incident, miting, aviatic
 

Incident la mitingul aviatic de la Brăila! Un motodeltaplan s-a prăbușit, iar pilotul a fost grav rănit. Bărbatul efectua un zbor de agrement și urma să aterizeze pe aerodromul din Vădeni. La un moment dat însă, spectatorii au văzut cu groază cum, după câteva manevre, pilotulul s-a prăbușit pe marginea șoselei. O ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului.

VOX: "Nu l-am văzut, eram la distanța când s-a prăbușit. A venit salvarea și l-a luat și l-a dus la spital."

VOX, medic ambulanta: "Am găsit un bărbat în vârstă de 54 de ani care era prăbusit, conștient, acuza dureri lombare, (...) stabil conștient deși spune că nu și-a pierdut conștiința mi-a zis că nu-și aduce aminte nimic."

VOX, medic: "Stabil hemodinamic cu traumatism, cu traumatism cranian, traumatism de coloană și membre inferioare, (...) având în vedere traumatism de coloană lombară, va fi transferat la neurochirurgie la bucurești."

După ce l-au stabilizat, cadrele medicale au decis să-l transfere la un spital din Capitală. Între timp, Autoritatea Aeronautică Navală a deschis o ancheta în locul unde s-a prăbușit pilotul.

VOX, jandarm: "Au izolat perimetru pentru efectuarea cercetărilor ulterioare"

Bărbatul are 54 de ani și este director al unei școli de zbor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 • Miting în fața Guvernului ( 9 Aprilie 2019 )

  Un nou protest în fața Guvernului! Peste 2.000 de sindicaliști din Alianța Federațiilor din Industrie au venit în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și manifesta nemulțumirile față de condițiile actuale de muncă. 

 • Pregătiri pentru mitingul anti-PSD din 10 august ( 9 August 2018 )

  Protestul de amploare programat să se desfășoare, vineri, în București, atrage zcei de mii de români din Diaspora, dar și din țară. De miercuri, șiruri lungi de mașini intră în țara prin punctele de trecere a frontierei din Vest.

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 • Mitingul Puterii, desfășurare de forțe împotriva statului paralel ( 10 Iunie 2018 )

  Peste 200.000 de membri și simpatizanți PSD s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Victoriei. Social-democrații au adus oameni din toate colțurile țării în București, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2